berkguray kullanıcısının son içeriği

1. berkguray

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010) Teşekkür ederim. Sabah işe gelince fark ettim. Fazla kaçak yoktu, zaten hemen servise götürdüm. Şimdilik başka bir sorun yok görünürde.
  2. berkguray

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010) Herkese Merhaba, Gerçektende çok güzel bir gezi oldu. Özellikle tüm arkadaşlara beni çekmek için verdikleri destekleri ve sabırları için teşekkür ederim. ;D Kolay gibi başlayıp sonrasında zorlaşan bir parkur oldu. Her...
  3. berkguray

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) 1 - Erdal & Hayat ................ Disco-1 2- Mustafa Dilek ................ Grand Vitara 3 - Özgür ......................... LR Series IIa 4 - Serkan ....................... Toyota LC 5 -...
  4. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Şenol Bey Hoşgeldiniz :)
  5. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Kazasız belasız hayırlı yolculuklar Turgay Abi... Döndüğünde bizim araçları yükseltip bir etkinlik yaparız ;D ;D
  6. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Her ne kadar istemesemde galiba aracın arkasına kabin yaptırıcam. Bagajsız olmak sorun olmaya başladı. Kutu veya düz kapatmakta benim için geçici bir çözüm olacak. Bir ara düz kapatmayı düşündüm ancak köpeğimiz sorun oluyor. Kabin konusunda önerisi olan varmıdır?
  7. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Biraz önce bende İzmir Nissan bayisine gittim. Onlarda şaşkınlar ve ne olacağı hakkında bir bilgileri yok. Ancak şu an için Navara satışlarının durdurulduğunu belirttiler.
  8. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ÖTV dışındaki vergilerde değişiklik varmıdır?
  9. berkguray

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Facebook linkini banada gönderirmisiniz?
  10. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Herkese Günaydın, Bülent abi çok güzel özetlemişsin geziyi. Nasıldı diye sormaya gerek bile kalmıyor. Off-road bacağı nasıldı? Fotoğraflarınızı bekliyoruz.
  11. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arabayı arazide kullanmayı öğrenelim biraz, ilerde bizimde olur inşallah :) Bende ilk etapta İzmir grubu ile gezilere katılmak için aldım. . Bu aralar hem iş hemde ailevi bazı nedenlerden zaten ne geziye katılabildim, nede araziye çıkabildim. Evde boş boş yatıyorlar...
  12. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent abi, bende bir kaç hafta önce İzmir grubu ile geziye katılmadan önce Aselsan Cobra almıştım. Bu da grupla geziler için yeterli bir alet.
  13. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Hayırlı olsun Bülent Abi. Bu telsiz için izin gereklimidir?
  14. berkguray

İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010) 24 Ocaktaki Karagöl gezisinin tadı damağımızda kaldı. Bu gezininde o geziyi aratmayacağı belli. Ancak gezinin kapital düzenin oluşturduğu 14 Şubat gibi bir güne denke gelmesi benim gibi birkaç...
  15. berkguray

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Elinize sağlık, gayet güzel olmuş. Kullanılan orijinal yükseltme kitimidir? Ayrıca lastik seçimi nedir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri