Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA;
KENDİM KARAVAN YAPMAK İÇİN ALDIĞIM ARACIMI İHTİYAÇ SEBEBİYLE SATIYORUM.
ÜZERİNE PARA ALMAK KAYDIYLA 1996 MODEL VE ÜSTÜ YIPRANMAMIŞ SUZUKİ SAMURAİ İLE TAKAS OLABİLİR.
TEŞEKKÜRLER
BUĞRA DARICI
0542 286 48 86
ÇEKME BELGELİ 4X4 DUCATO 2008 2.3JTD TAKASLI Türkiye'nin en büyük ilan sitesi...
Serdar Bey desteğiniz için çok teşekkür ederim.Çevrenizde internet kullanmayan karavancılar varsa bu bilgileri onlarla da paylaşırsanız sevinirim.Ne kadar çok olursak firmalara karşı gücümüz de o kadar çok olur.
saygılar&sevgiler
Herkese Selamlar;
Bildiğiniz gibi hem bir karavancı hem de bir sigortacı olarak sigortalar konusunda sizleri mümkün olduğunca bilgilendirmeye ve haksız yere maruz kaldığımız yüksek trafik sigortası fiyatları konusunda sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Bundan 6-8 ay öncesine kadar Ankara...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Rica ederim Şenol Abicim. Şimdilik Aksigorta' dan devam ama dediğim gibi umarım sesimiz tekrardan duyulduğunda kampanya yapan firma hangisi olursa ondan bir şekilde mükerrer kesmeye çalışacağız.
Selamlar&Sevgiler :)
Erdal Bey Merhaba;
Öncelikle yanıtınız için teşekkür etmek isterim. UKKF'nin desteği ve bizlerin mümkün oldukça çok katılımı ile(dilekçe çokluğu ve tramerden hazırlanacak tablodaki yoğunluk olarak) umarım gerçekten sonuç alabileceğimiz görüşmeler...
Şenol Abicim Selam;
Sigorta yapılmazsa toplam poliçe bedelinin ilk ay için %10'u, diğer aylarda her ay için %5'i gecikme cezası(sürprim) olarak yanstılıyor. Var olan hasarsızlık kademesi de 1 kademe geri düşüyor.Kısacası poliçe yaptırmamak biriken...
Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum abi. Halizhazırda bir önceki sayfada son derece detaylı bir şekilde ne yapılması gerektiği ile ilgili fikirlerimi de paylaştım.Hatta gerekli mercilere yapılacak başvurularda da ve hazırlanacak belgelerin tramer...
Selamlar;
Hakan Abicim bir düzeltme yapayım isterim.Araç cinsinin yanlış olmasından dolayı kişinin başı belaya girebilir zira mevcut uygulamada karşı tarafın sigortası bizim aracımızı ödediği için karşı taraf ödeme yapmamak için en ufak hatayı bile...
Sevgili Arkadaşlarım ve Abilerim;
Birkaç gündür bir taraftan forumda yazılanları takip ederken bir taraftan da Sigorta Firmalarının Bölge Müdürlükleriyle yazışmalar yapmaktayım. Aklımdaki bazı soru işaretlerini gidermeden bu fikri sizlere sunmak...
Şenol Abicim Merhaba;
Şimdilik senin karavan için en uygun Aksigorta çıkıyor 1363TL.Bugün acaba farklı birşeyler bulabilir miyim diye Neova'dan fiyat almaya çalıştım motokaravana fiyat vermedi.Liberty 3700TL verdi.Dubai de 4500TL verdi..Şaka gibi...
Herkese Selamlar;
Bugün aynı durumu Şenol Abi'nin aracı için fiyat araştırması yaparken ben de yaşadım.Ege Sigorta'da bölgeden fiyat istememe rağmen 1992 model J9'a 2768TL fiyat gelince çok şaşırdım ve tekrar revize edilmesini istedim.Ege Sigorta...
Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası
Rica ederim Raci Abicim.
Bir faydamız dokunduysa ne mutlu.Poliçe eline ulaştığında haber verirsen sevinirim.Ankara'ya yolun düşerse bekliyorum mutlaka.
Saygılar&Sevgiler
Merhaba;
Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Sizleri güzel yerlerle ve güzel insanlarla tanıştırsın.. :)
Kamyonet/Panelvan cinsi araçlarda genelde en uygun fiyatı Allianz verir bilmiyorum poliçeniz Allianz mı ama araç projeden geçtikten sonra zeyil...
Ynt: Azap Satışta
Eyvallah Çağdaşcım sağolasın...
İnan ben de Gezenbilir'den birisine nasip olmasını çok istiyorum en azından 8 aylık emeği burdan arasıra takip eder onun gezip gördüğü yerlerle avunuruz diye.
Şartlar insanı bazen bu tip kararlar almaya zorluyor maalesef...
Hayırlısı... Alacak...