binbaki kullanıcısının son içeriği

1. binbaki

BMW F650 GS Yaz bakımı

Ynt: BMW F650 GS Yaz bakımı hocam öncelikle selamlar, saygılar.. sanırım yeni üye olmamdan mütevellit özel mesaj atamıyorum.. ben de f 650 gs kullanmaya başladım.. yazın motosikletim trabzondayken bakımla ilgili parçaları (hava filtresi, yağ filtresi vs.) borusandan istedim.. görüşmüş olduğum...
  2. binbaki

BMW F650 GS Yaz bakımı

Ynt: BMW F650 GS Yaz bakımı teşekkür ederim.. acaba bu borusan gereksiz ilaveler mi yapıyor? motosikleti bakıma götürmeyi düşünüyordum ama biraz daha mı düşünsem.. :)
  3. binbaki

BMW F650 GS Yaz bakımı

Ynt: BMW F650 GS Yaz bakımı bu yararlı paylaşım için teşekkürler.. bir de borusandan duyduğum kadarıyla, her seferinde yağ filtresinin olduğu yerle ilgili vidaları değiştiriyorlarmış.. illa da gerekli bir eylem değil sanırım..
  4. binbaki

BMW & KTM?

Ynt: BMW & KTM? hoş bir görüntü yakalanamamış olsa da çok ilginç olmuş.. ben de babamı tek sanardım bu konuda.. farklı kasnaklara farklı motorlar yerleştirmeler, fabrikasının üzerinde ayar vermeler falan...
  5. binbaki

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? f 650 gs kullanmaktayım..
  6. binbaki

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? hayırlı olsun.. güzel anılar yakalamanız dileğiyle..
  7. binbaki

Bilinmesi Gerekli 17 Nokta

Ynt: Bilinmesi Gerekli 17 Nokta çok güzel bir paylaşım olmuş.. teşekkürler..
  8. binbaki

Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu güzel bir gezi ve güzel bir paylaşım.. teşekkürler..
  9. binbaki

BMW - F650 GS '2010'

Ynt: BMW - F650 GS '2010' ön far grubu hariç, eski kasa çok daha güzel duruyor bu yeni modellerinden..
  10. binbaki

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar, ben fatih.. öncelikle böylesine güzel bir ortamı oluşturanlara; yayımda ve yapımda emeği geçenlere sevgi, saygı, teşekkür eee öyle karışık bir şey işte.. :) kendimi bilmeye başladığımdan beri etrafımdan kaçan soruları, bazen yüksek dağlarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR