Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konuyu tekrardan gundeme getirmek adina,
Forester konfor dusunulerek yapilmis araclar degil.Genede ruzgar sesi beni deli edecek.80 km`yi gectikten sonra her iki aynanin ordan istik sesi gelmeye basliyor.
yaptigim arastirmalarda otomobilin dirseksiz olmasindan dolayi olaya bir sifir yenik...
Ynt: Bel ağrısı
bu konuyla biraz baglantili olarak,
su gunlerde yeni bisiklet alacagim.cocuklugumda bisan klasik bisiklet kullandim.hepiniz bilirsiniz o bisikleti.agirdir ama oturdugunuz yer cok rahattir.poponuz rahat eder.o zamanlarda dag bisiklatleri yaris bisikletleri kullandim.ama hepsinde...
Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER
arac gercekten mukemmel olmus,kac model acaba?
takip edenlerden belkide sormak isteyen vardir,ben hemen sorayim :) araci satarmisiniz?bence cok taliplisi olacaktir.:)
yurt icinde yasasaydim pazarliga baslamistim herhalde...
gercekten cok guzel,
Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.
sizin yaptiklarinizi bugun farkettim,
butu yazilanlari okudum umarim es gecmemisimdir umarim...kafama takilanlari soracagim eger cevaplanmissa ozurdilerim tekrar sordugum icin.
arabaniz kac model?kac km de?motor yapilmis mi?motor gucu benzinli...
Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu
harika bir arac,hicbirzamaman olmeyecek bir arac.omurluk..
270 CDI MOTORU takmanizi tavsiye ederim..bu motor normal E klaslarda 8-9 litre yiyor.sizin araba 2 tonun uzerinde olacagi icin yaklasik 13 litre mazot yakacaktir diye tahmin ediyorum.
Ynt: G240d, G300 ve G230 YAKIT TÜKETİMİ(ÜSTAD YARDIM)
bu soruya bende cevap ariyorum...
subaru imprazam var 1000 km de 1 litre yag yakiyor.onun icin arabayi degistirmek istiyorum...
bugun G 230 MERS BAKTIM 1991 mode kisa modell.arac gercekten cok temiz gorunuyor elden gecmis...