Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)
Bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Tüm ürünlerimizi kapış kapış alıp bize yüksek ciro yaptıran tüm dostlarımıza, aldıkları ürünleri en az bizim kadar keyifle ve zevkle kullanmalarını diliyoruz. Keşke aramızda organize...
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)
Öncelikle bu güzel organizasyon için emek harcamakta olanlara teşekkür ediyorum. Ve ayrılmakta zorlandığım ama uzun zamandır kullanmadığım , pazara getireceğim mallarımı listeliyorum.
1 adet Vaude marka çift kişilik çadır.
1 adet Ajungılak...
Ynt: Biraz da Gülelim
Teşekkürümü Serci07 nin paylaştığı geçen sayfadaki iki komik film için sunmak istemiştim. Alıntı yapmadan yazınca yalnış oldu. Özür diler, paylaşım için tekrar teşekkür ederim.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Arkadaşlar, bahsi geçen aracı sahibiyle beraber Tem Serviste görmüştüm.Bakıma gelmişti. Tozlu arabayı kuru bezle temizlemeye çalışan, lastik yanaklarına kolalı içecek süren bir kırsal kesim vatandaşımızdı. Aracın tamponuna küçücük bir garaj bocurgatını...
Ynt: Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım
Tabiki son söz proje yönetimin ama benimde aklımdan geçen şudur; Şöyle güzel bir yeşil alan yakınında bir sosyal tesis vede rezervuarı düzgün çalışan tuvaleti de olsa, isteyenler yeme içme işini oradan sağlasa, isteyen mangalını yaksa...
Tarih çok güzel ama kumsalda kamp iyi olmuyor, bütün malzeme kumlandığı gibi zemin kazıkta tutmuyor.
Uymuyormuş. O tarihlerde hanımın semineri varmış. Hem çoluk çocuk gidilecekse havaların biraz daha ısınmasında da fayda var. Kırlangıç fırtınasıda varmış hem o tarihlerde :D