Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)
ben bekleyemedim.. beni yanına kabul eden birinin çantası oldum dün, :) düştüm yola..
Kadırga , Kumkapı , Küçük Ayasofya gezdik biraz.. :)
burası yeri değil ama bi tanesini sizinle paylaşayım dedim tazesiyle...
''her ay bir gece'' ben bu sloganı tuttum .. bende varım ..
haa bir de arkadaşlar var bizi niye götürmedin diye çekiştirip duran.. ne yapayım bütün okulu getiremem ki değil mi :P
ya cidden bu teoriyi pratiğe...
Kadir abi o gece ilginç denemeler de yapıyordu.. vallahi merak ettim şimdi :)
devamını bekliyoruz artık bizim elimizden de tutarsın di mi abicim :)
fotograf iyi değil ama mustafa abiyle eşi çok tatlı görünüyolardı paylaşmak istedim :)
bana katıldığın için çoook teşekkür ederim özgecim.. seninle daha keyifliydi gece.. :( bi de sabaha karşı mızmızlanmasaydın ) :) :)
ölüyorum allahım buda oldu işte.. her ölüm erken ölümdür biliyorum allahım .. ama ayrıca aldığın şu hayat fena değildir.. üstü kalsın..
berkkk sana demiştim seni yakışıklı çekebilirim diye .. yani daha fazlasını beklemiyosundur umarım .. sonuçta kumaş belli :D :D