Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: belkide en ilginç konu :) --bakalım kimler neler yazıcak--
size tekrar iki tekeri hatırlattıysam ne mutlu bana, bence herşeyin ayrı zevki var unutmamak lazım...
Ynt: Köpekler Bizden Ne İster?
çoğunun derdi oyun oynamak ve hatta şımarmak :) çoğu kimselerin korktuğu rottweiler cinsi bi köpek tanıyorum karşıdan sanki tek bir ısırıkla sizin kolunuzu bacağıızı koparacakmış gibi duran ama çok masum bakışları olan ağzından salya saçarak topuyla oynamak...
selam millet ilginç bir konu açmak istedim ve neler yazılabiliceğini merak ettim :) acaba bisikletiyle bi dostu bi arkadaşı gibi konuşan kimler var sitede.
ben bisikletimi hergün gün işe giderken önce günaydın derim ona, konuşurum onunla severim onu. hergün temizlerim onu cantlarından fren...
Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Kamp Malzemelerinde %25 İndirim!.
Yankı bey BURSA yada bir mağza açarsanız çok güzel olur. Bursa dada kampçılık için alışveriş yapmak isteyen aradıgı ürün konusunda sıkıntı çeken bir çok arkadaş var hem uludağa çıkan kitleden de yararlanmış olursunuz biz...
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
selam engin abi ben ugur :) bende burda yeniyim ama salcano ASTRO 242 SRD süper bi seçim bence ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin ....
Ynt: Ne Tür Bisiklet Faaliyetlerini Tercih Ediyoruz?
:) önce tanışsaydık grubumuzda öncelikle şuan yakın arkadaşım dahil iki kişiyiz ama burdan arkadaş bulma ümidindeyiz iki erkeğiz bursadayız 21 22 yaşlarındayız :) çok uzak mesafeler düşünmüyoruz 130 km gidiş 130 km geliş yuvarlak hesap 300...