Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L 200 4x4 Ön Difarensiyel Koruma
Bu korumanın satışı hala devam ediyor mu acaba ? Eğer ki ediyorsa irtibat kurabileceğim bir telefon numarası verebilirmisiniz ?
Öncelikle herkese selamlar;
Mitsubishi L200 4x4 aracımı offroad'a uygun hale getirmek için neler yaptırmam gerektiği hakkında sizlerden bilgi ve tavsiye almak istiyorum.İlk başta süsp. yükseltme kiti,astik ve vinç alarak başlamayı düşünüyorum.Bana bu ürünlerin neler olduğunu ve nerelerden temin...
Ynt: Anadolu Yakasi Hafif Off Road Gezi Yer Onerileri
Soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Buraya ulaşmak için bana harita üzerinde nokta verirmisiniz ?
Ömerli Barajı'nın neresinden girmem gerekli bu resimdeki yerlere ulaşmak için?
Eğer böyle bir gezi düşünen birileri var ise...
Oncelikle ozur dileyerek baslamak istiyorum
Bu soru her gelen tarafindan soru olduguna eminim :) Hafif Off road yapabilecegim yer ariyorum arastirdim semt olarak isimleri not aldim fakat tam olarak nereler oldugunu cozemedim.Bana bu konuda harita uzerinde yer gosterebilirseniz ya da nelere...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selamlar,
Araniza yeni katildim Endustri Muhendisi tekne ve kabin uretimi yapan bir firmanin sahibinin sansli bir ogluyum.23 yasinda İstanbul'da oturuyorum.Mitsubishi L200 4x4 kullanicisiyim ve off road hevesim oldukca fazla.Forumda bilgili insanlardan...