bozkennel kullanıcısının son içeriği

1. B

1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?..

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. Tayfun bey merhaba,ılgınıze ve mesajınıza tesekkur ederım.Bugun makas ve yay sıtemı ıle ılgılı bır ön calısma arastırma yaptık.bır ıkı deneme yapacagız ınsallah.sonucları ve yapım asamasını paylasırım. hard top konusunda bugun bır arkadasım ıle...
  2. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. bır sey daha,brandanın altındakı ıskelet demırlerı cok cırkın goruntu olusturuyor ıcerıden.onlarıda paslanmaz yuvarlak borular koyarak degıstırmeyı dusunuyorum.ancak hard topplu araclarda o ıskelet sıstemı varmı?
  3. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. selam,bugun bır fıberglasscı arkadasımla gorustum.kalıp cıkartmak ıcın ornegı olursa,aynısını rahatlıkla yapmak mumkun dedı.bu gıdısle ben ferozayı satmaktan vazgecıp, snorkel,vınc,flanş ıle lastıklerı dısarı alıp,camurluk agızlarına,jeep marka...
  4. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. selam abı; en kısa zamanda haberleselım o zaman )) bı soft road yapalım ))
  5. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. ;D evet )) oraları ellemek ıstemedık ))
  6. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. tayfun bey ,her zaman beklerız,bızım tosuncuklar sevılmeyı cok severler.sızın keratalar pek akıllı ,resımden bıle bellı massallah. aracı keyfıne varıp bınmek ,evet bende ıstıyorum tabı kı ama iş hayatım su an ıcın daha onemlı.turk coban...
  7. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. selam tge,helal olsun yıne arazı olmussun abı )) ben bugun cıftlıkten eve erken dondum.gecen persembe ufak bı amelyat oldum,apandısıt aldırdım.agrı yapıyor uzun calısınca.daha dikişlerı aldırmadık )) ne jeep le ne yuruyerek fazla hareket sansım...
  8. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. ŞİMDİ sırada kaporta boya ve brandasını halletmek kaldı.sonra arabamız ınsallah tabırı caızse a-z yenılenmıs olacak.
  9. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. merhaba sn tge,yorumunuz ıcın tesekkur ederız. arkadaslar,bızım ferozanın döşemelerının resımlerını paylasıyorum.ınsan bınmeye kıyamıo )))
  10. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. bu resımler son cektıgım resımler.yarın döşemelerı ceker eklerım.herkese selamlar. gezinın resımlerıne ve vıdeolarına baktım,gercekten muhtesem )) bır dahakınde aranızda olmak dılegı ıle.
  11. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. maşşallah,sıteye gırmedım bır suredır.araba ıle ugrasıyordum.döşeme de bıttı.yarın resımleyecegım ınsallah. sızın keratalar cok guzelmış.bende bır ıkı resım paylasayım bızım aslanlardan.
  12. B

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Herkese merhabalar,uzun zamandır yoktum,malum hem işler hemde benım ferozanın işlerı bıtmedı)) aracı,iyice toparladım,en son muayeneden geçti.bayağı bir masraf ettim. ön takımdan girdik,eksozdan çıktık resmen. 3 eksık kaldı,1 kaportada ufak tefek işler,1 yenı...
  13. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. Arkadaşlar merhaba;Tayfun bey sız sordunuz bende ınternetten uzaklasmıstım paylaşayım. ılk evvel sanzumanı taktık.motorda sorun cıktı,motor bır daha baştan sona pıstona kadar ındırıp yenısını aldırıp taktırdım.rektıfıye vs hepsi. arka aks...
  14. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. haklısınız,ocak sonuna kadar sabredebılır ve o sanzumanı kacırmazsam o zaman arabayı toplayacagım.bugune kadar motor lastık ıvır zıvır 5700 tl harcadım.bır 5000 daha harcamayı kafaya koydum ama ıste sabır ve ımkan meselesı.arabasız bızım iş...
  15. B

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. selam arkadaşlar,aracı topla topla ugras ugras perısan olduk.motoru yedık,komple 3000 tl harcadım yaptırdım.makas degıstı,on takım elden gectı derken sanzumanı kırdık.arazı sanzumanı kırık.1.5 aydır yatıyor.bu kadar parcası zor bulunan bır arac...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri