1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bozkennel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,003
Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?..

forzaferoza merhaba,

Cuma gunu Bahsetiginiz winkel slikonu aldım ve uyguladim. haklisiniz distributorun altinda tahliye deligi var. gerci oraya yarin akvaryumumda hava motoruna taktigim serum hortumuna benzer hortumuda o delige bir guzel yerlestirecem. .Pazar gunu Gezenbilir
ailesinin unutulmus lezzetler bolumunde Vefa bozacisinda bir on tanisma eylemimiz oldu .aracimi pazar sabahi kemerburgaz dolaylarinda su birikintilerinde deneme sansim oldu ve bencede eskiye oaranla %70 basarili oldugunu gordum. dedigim gibi muhtemel o distributor deki tahliye deliginde ( NEM ) yapiyor olabilir

saygilarimla

Tge

Etiketler

Merhabalar Sayın Tge

Elimde olmayan sebeplerden dolayı ne yazık ki pazar günkü toplantıya katılamadım,İnşallah 21 marta birebir tanışma fırsatı bulabiliriz.
Ferozanızın tadını çıkartın ve kazasız belasız günlerde kullanın.

Saygılar
İsmail

Akın Bey İyi günler.Nisan Ayı Etkinliğimiz için aşağıdaki topiği takip edebilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53066.100

Bu arada benim kırmalar nasıl ? :D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC05526.jpg

DSC05527.jpg

DSC05529.jpg

DSC05530.jpg

maşşallah,sıteye gırmedım bır suredır.araba ıle ugrasıyordum.döşeme de bıttı.yarın resımleyecegım ınsallah.
sızın keratalar cok guzelmış.bende bır ıkı resım paylasayım bızım aslanlardan.

SEFIR KAFA.jpg

boz 6.jpg

sefir 5.jpg

bu resımler son cektıgım resımler.yarın döşemelerı ceker eklerım.herkese selamlar.
gezinın resımlerıne ve vıdeolarına baktım,gercekten muhtesem )) bır dahakınde aranızda olmak dılegı ıle.

Görüntü0769.jpg

Görüntü0819.jpg

bozkennel merhaba,

Masallah ne guzel besleyip bakmissiniz... Allah nazardan saklasin.herzaman derim eger ikamet eetigin yerde bahcen varsa olmazlardan olmazi...sadik dost. harika kareler.... Bu arada Tayfun abiminde kirmalari hos. kiskandim walla. ;D

selamlar

Turgut

merhaba sn tge,yorumunuz ıcın tesekkur ederız.
arkadaslar,bızım ferozanın döşemelerının resımlerını paylasıyorum.ınsan bınmeye kıyamıo )))

feroza.jpg

feroza 1.jpg

feroza 2.jpg

feroza 3.jpg

feroza 4.jpg

ŞİMDİ sırada kaporta boya ve brandasını halletmek kaldı.sonra arabamız ınsallah tabırı caızse a-z yenılenmıs olacak.

bozkonnel,

yaw neler yaptirmisin boyle.......helal sana ,,,Bu arada bugun Range Roverli arkadasinla Kemerburgazda rastlastik.
ama seni goremedim ::smiley: dostum dedigin gibi a-z. ye hersey tamam aracinda. ufak tefek retus ve boya ..onalrda olacak elbet bak bana her ne kadar tamam bu hafta soft takilacam. hatta off road un uzaklarinda balik tutacam desem de alttaki resimlerden anliyacagin rahat durmuyoruz. elbet bu islerin sonucu olarak ufak tefek retusluk işler olacak. en yakin zamanda bulusmak umidiyle.

Turgut[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

ABCD0019.jpg

ABCD0018.jpg

ABCD0001.jpg

Turgut sen neler yapıyorsun böyle :smiley: Feridunla tanıştın yoldan çıktın :smiley::smiley: Aman dikkat et tek araba ile fazla atraksiyonlara girme yoksa Cj ciler seni bekliyor olurlar oralarda bir yerlerde :smiley::smiley::smiley:
Şaka bir yana keyifli bir gün olduğu resimlerden belli oluyor.Tebrikler.

selam tge,helal olsun yıne arazı olmussun abı ))
ben bugun cıftlıkten eve erken dondum.gecen persembe ufak bı amelyat oldum,apandısıt aldırdım.agrı yapıyor uzun calısınca.daha dikişlerı aldırmadık )) ne jeep le ne yuruyerek fazla hareket sansım yok ).

abı aarabaya daha masraf yapacagım tam toplanmıs hazır hale getırıp satacagım.neden deme cunkı eskı cıftlıkten tasındıgım ıcın jeep ıhtıyacım kalmadı.artık keyfe keder aracı toplayıp guzelce bınıyorum.muayene vs ne varsa hallettım.soran eden olursa 10.000 e verecegım.renault trafıcc almak ıstıyorum,işim dolayısı ıle bu yaz ve gelecek sonbahar bolca anadolu turu yapacagım.feroza ıle bunu yapmak mumkun degıl,kopek tasıyamam,surat yapamam,yol bıtmez.malum urfa dıyarbakır samsun trabzon en yakını 1000 km cıvarı.
sımdı ufak tefek eksıklerımız var,bıtırelımde ınternete verıcem ılanları.
ama arabayı vermeden bı haftasonu,softroad bı gezı yapalım,hayatımda ılk kez ferozam oldu,tam hazır hale getırdık bı soyle tadını kar yagdıgında cıkarttım o kadar.
kemerburgazda bı gun turlayalım abı musaıt olursan?
numaram;0536 251 98 66.

7.jpg

Akın Bey sizinkiler köpek değilki :D . Allah nazardan saklasın.Yakından görmek, izin verirlerse o güzel suratlarını sevmek isterdim.Benimkiler Şilenin sokak yetimleri.Orada tanıştık kendi başlarının çaresine bakıyorlar.Ben şileye gittiğimde hemen kokumu alıp çıkıp gelirler ve nasiplerini yerler.Ben ayrılana kadar da kapıda beklerler.
Ferozaya o kadar emek verdiniz, imkanlar el veriyorsa biraz elinizde tutup keyfini çıkardıktan sonra satsaydınız.Ama çalışma hayatı ile ilgili sözleriniz de aklımda.Ameliyatınız için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Etkinlikleri düşünmeyin araç kullanmasanız bile biz gelir sizi alırız . Hoplatıp zıplatmadan geziye götürür getiririz.Görüşmek dileği ile.

Sevgiler ,
Tayfun Sözer

Cemal baskanim,

Sorma yaa Haklisin Feridunla tansitigimdan bu yana baya yoldan cikar oldum. ;D ;D. saka bir yana malum havalar iyiye gidiyor.
bende yazlik lastiklerimi taktim. birde bu lastiklerle neler yapabilrim diye ufak ta olsa deneme sansim oldu. yalniz arka tampon uzantisi
dik yerlerde bana sikinti vermekte.

selamalrimla

Turgut

Bozkonnel bey,

Oncelikle buyuk gecmis olsun . saglik herseyin basinda gelir. birde malum FEROZAlarimiz cok suspansiyonlu olusuda ayri bir olay.
tam ameliyatli ( dikisli ) hastalara bicilmis kaftan :eek: :eek:
Aracinizida satmaktan bahsediyorsunuz. keske bir mudet binseydiniz. gerci daha onceki yazilarinizdan arabayla ilgili elini nereye atiysan bozuldugu yonundeydi. sanzuman ve bilumum ....keske herkez bizler gibi ilgi ve sefkatle binse.o zaman degil Ferozalar , piyasada ki en zayif araclar bile 10 numara kalirdi.sizinde bahsetiginiz gibi kemerburgaz dolaylarinda soft road tadinda bir gezi yapariz.
Tekrar gecmis olsun.

Turgut

bozkennel' Alıntı:
ŞİMDİ sırada kaporta boya ve brandasını halletmek kaldı.sonra arabamız ınsallah tabırı caızse a-z yenılenmıs olacak.
gerçektende döşemeleri güzelmiş..
kapılarda ve tavanda döşemesi yokmuş benimkisi gibi :smiley:

DSC_4217.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

SON KONULAR

Geri