Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?..
aracı keyfıne varıp bınmek ,evet bende ıstıyorum tabı kı ama iş hayatım su an ıcın daha onemlı.turk coban kopeklerı ıle ılgılı bır kac proje uzerınde 6 yıldır calısıyorum.bu yıl son adımları atıp ıyı bır belgesel cekmemız gerekıyor.onun ıcın jeepten cok ,hızlı az yakan bır mınıbus lazım.
gezılere artık katılabılırım )) dıkıslerı aldırdım. haberlesırız.ıyı gunler
tayfun bey ,her zaman beklerız,bızım tosuncuklar sevılmeyı cok severler.sızın keratalar pek akıllı ,resımden bıle bellı massallah.tayfunsozer' Alıntı:Akın Bey sizinkiler köpek değilki. Allah nazardan saklasın.Yakından görmek, izin verirlerse o güzel suratlarını sevmek isterdim.Benimkiler Şilenin sokak yetimleri.Orada tanıştık kendi başlarının çaresine bakıyorlar.Ben şileye gittiğimde hemen kokumu alıp çıkıp gelirler ve nasiplerini yerler.Ben ayrılana kadar da kapıda beklerler.
Ferozaya o kadar emek verdiniz, imkanlar el veriyorsa biraz elinizde tutup keyfini çıkardıktan sonra satsaydınız.Ama çalışma hayatı ile ilgili sözleriniz de aklımda.Ameliyatınız için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Etkinlikleri düşünmeyin araç kullanmasanız bile biz gelir sizi alırız . Hoplatıp zıplatmadan geziye götürür getiririz.Görüşmek dileği ile.
Sevgiler ,
Tayfun Sözer
aracı keyfıne varıp bınmek ,evet bende ıstıyorum tabı kı ama iş hayatım su an ıcın daha onemlı.turk coban kopeklerı ıle ılgılı bır kac proje uzerınde 6 yıldır calısıyorum.bu yıl son adımları atıp ıyı bır belgesel cekmemız gerekıyor.onun ıcın jeepten cok ,hızlı az yakan bır mınıbus lazım.
gezılere artık katılabılırım )) dıkıslerı aldırdım. haberlesırız.ıyı gunler