Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Samurai Hardtop Ön Ce Arka 2 Parça Mat Siyah Pütür Boyalı
2 parça ön ve arka mat siyah boyalı 4mm pleksiglass camlarıyla birlikte fiyat 1200 tl
yerimiz balıkesir edremitte 0535 577 68 69 oğuz coşkun
Ynt: Suzuki Samurai Hard Top
arkadaşlar memleket meselesi haline gelmiş samuray hard top .. ekte fotoları gördüşünüz hardtop tarafımızdan imal edilmekte olup seri üretimdedir .. fotolarda gördüğünüz şekilde 2 parça olarak hardtop boya montaj dahil 1750 tl dir .. forumda konulara yorum ve foto...
Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK
elbette göz zevkidir tartışılmaz ancak şunu belirtmek istiyorum o fotolarda tiss isimli arkadaşın fotoları yanılmıyorsam bir yabancı siteden alınma benim yüklediğim fotolar ise birebir imal edilmiş kendi fotolarım... kapı kenarındaki çıkıntı montaj...
daha önce tasarladığımız modeli bütünüyle değiştirip yeni bir model yarattık ... elbette orjinal amerikan hardtop ve besttop tenteden esinlendik modelleme aşamasında.monte edilmemiş fotolarını aşağıda görebilirsiniz birkaç gün içinde montajlı halinin fotolarınıda paylaşıcam .. ilgilenen...
Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK
cj 5 hard top kapılarıyla birlikte 1300 tl ye imalat ve satışını yapıyorum arkadaşlar ilgilenenlere duyrulur .. bozok polyester edremit .. 0535 577 68 69
Ynt: cj 5 hardtop un doğuşu modelden mamüle fotoğrafları (BOZOK POLYESTER)
montaj dahil fiyatı 1700 lira bu fiyata kapı kol ve kilitleri ve camları dahil boya hariç ..
Ynt: cj 5 hardtop un doğuşu modelden mamüle fotoğrafları (BOZOK POLYESTER)
montaj burda yapılacak olursa (balıkesir edremit) 1700 tl kapı kilit ve kolları camları dahil boya hariç fiyatı.. montajı kendimiz yaparız derseniz 1300 lira kargo yada ambar ücreti alıcıya ait .. detaylı konuşmak...