BRAVEHEART kullanıcısının son içeriği

1. BRAVEHEART

Kayseri-malatya-elazığ-diyarbakır Karayolu Nasıl?

Bir kez daha teşekkür ederim Sayın Süleyman Bey. Suzuli Grand Vitara ile yolculuk yapacağız. Zincir de mevcut ama İNŞALLAH takmaya gerek kalmaz.
  2. BRAVEHEART

Sayın Süleyman Cirit. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yolculuk sabah 10:00 gibi Kayseri'den başlayacak. Ailecek yolculuk yapacağız. Bu geçitler karlı havalarda ulaşıma kapanır mı?
  3. BRAVEHEART

Bilgilendirme için teşekkür ederim Sayın Kerem Cimen. Beni endişelendiren diğer konu bu rotada hüküm süren ağır ve kar yağışlı kış şartlarında sürüş güvenliği nasıl olur. Ehh onu da o gün tecrübe edeceğiz sanırım. Sent from my iPad using Tapatalk
  4. BRAVEHEART

Merhaba, Tüm iç ve doğu Anadolu'da yoğun kar bekleniyorken, Cuma günü şu anda bulunduğum Kayseri'den Malataya-Elazığ üzerinden Diyarbakır'a gitmeyi planlıyorum ama bu ana karayollarından hiç geçmedim daha önce. Nasıldır? Sürüş güvenliği açısından, karlı-buzlu, uçurumlu vb tehlikeli bölgeleri var...
  5. BRAVEHEART

2007 Grand Vitara 1.9 DDiS 40.000km Periyodik Bakımı ?..

90.000 km bakımı: 2 ve 3-Aralık-2015 tarihlerinde aracımın 90.000 km bakımını yaptırdım. Trigger seti (GATES set + GMB su pompası birlikte) V-kayışı + bir süredir ses yapan 2 adet "avare rulman" Motor yağı: Shell Helix Ultra AM-L 5W-30 5 lt Yağ filtresi Yakıt (mazot) filtresi Hava Filtresi...
  6. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Yaklaşık 2,5 yıl sonra konuyu hortlatayım. Yararlı paylaşımlar var. Bu arada, 2 ve 3-Aralık-2015 tarihlerinde aracımın 90.000 km bakımını yaptırdım. Trigger seti (GATES set + GMB su pompası birlikte) V-kayışı + bir süredir ses yapan 2 adet avare rulman Motor yağı: Shell Helix Ultra AM-L 5W-30 5...
  7. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara 2.0 At İçin Max.lastik Ebadı

Tam 6,5 yıl önce, lastik-jant konusunda hiç bilgim olmadan, tecrübeli forumdaşlardan bilgi edinme, en sonunda A/T lastik kullanabilmek için 4 adet de 16" yeni jant alımı ile sonuçlanan konum: T I K L A Y I N I Z
  8. BRAVEHEART

G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ???

Ynt: G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ??? Sayın Aydz, 2 yıldır Aralık-Mayıs döneminde, 16" Kor Metal jant üzerindeki BF Goodrich T/A lastikleri kullanıyorum. Doğası gereği (derin ve kalın dişler) asfaltta daha gürültülü ama bu lastikleri asfaltta kullanım için...
  9. BRAVEHEART

2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Aynı soruyu zamanında ben de sormuştum. Sağolsun Sayın Erdal Yaman aydınlatmıştı: Her ne kadar Yokohama Türkiye web sayfalarında Yokohama Geolander (G-012)'nin 225/65R 17 ebadı görünmese de; şurada karşıma çıktı: (TIKLAYINIZ) BF Goodrich...
  10. BRAVEHEART

Ynt: Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Standart ölçüt DEĞİLSE DE fazla sorun olmaz..
  11. BRAVEHEART

Ynt: 2007 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddıs Aldım Öncelikle 2007 G.V. 1.9 DDiS aracınız hayırlı olsun, kazasız-hasarsız, güle güle kullanın. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28745.0 linkte göreceğiniz gibi, aynı model araçta ve aynı amaçla, 3,5 yıl sonunda, 4 adet 16" jant ve 225/70R 16...
  12. BRAVEHEART

Jeep 4x4 Çekiş Sistemlerinin Çalışma Prensipleri

Ynt: Jeep 4x4 Çekiş Sistemlerinin Çalışma Prensipleri Merhaba 2009 model bir Grand Cherokee 3.0 CRD otomatik, (sanırım) Limited'de bu 4x4 sistemlerin hangisi vardır ACABA? AYRICA bu araçta, ön ve/veya arka aksta diferansiyle kilidi/kilitleri var mıdır? Varsa hangi tiptedir? Yardımcı olacak...
  13. BRAVEHEART

Grand Cherokee 3.0

Ynt: Grand Cherokee 3.0 Yeni konu açmaktansa, ben de burada sorayım. Bir arkadaşımın 2009 model Grand Cherokee 3.0 CRD otomatik ve sanırım Limited bir aracı var. Aracının şanzıman, 4x4 çekiş sistemini, diferansiyel kilidi/kilitleri vb arazi özelliklerini öğrenmek istiyor. Foruma üye olan ben...
  14. BRAVEHEART

Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında

Ynt: Suzukı Grand Vitara 1.9 Dizel 60000 Bakımı Hakında Merhaba, Geçtiğimiz ay (Ağustos-2013) içinde, önce yetkili serviste genel motor-mekanik-elektronik aksam kontrolü, sonra Bosch Car & Diesel Servisinde hava ve polen filtrelerinin değişimi, fren balatalarının kontrolünü yaptırdım. Her...
  15. BRAVEHEART

Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı ve Markası ?

Ynt: Grand Vitara İçin Sessiz + Güvenli Yol Tutuş Sağlayan Lastik Ebatı ve Markası ? Konuyu açalı 4 yıla yakın zaman geçmiş :o Tabii bu süre boyunca, köprülerin altından çok su aktı. 225/65 17 ebadında AT başka marka bulamayınca, internetteki kataloğunda gördüğüm 225/65 17 ATR modelini sorduğum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri