Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Araçlar İçin Orjinal Kullanım Kitapçığı
Verdiğiniz adresten banada ücretsiz vitara kullanım kitapcığı yolladılar ama araca özel değil genel olarak bir klavuz hazırlamışlar mesela benim araç 95 model 2.0 v6 sadece bu araca ait kullanım klavuzu bulmak mümkünmü?
Ynt: Otomatik Vitesli Aracın Stop Etmesi
Benimde Vitara 2.0 v6 aracım da vites d konumunda iken rölantide bazen sarsıntılı çalışma ve stop etme sorunu vardı ama hareket halinde iken herhangi bir sorun yoktu hissetmedim yada araç 6 silindirli olduğundan belkide ben anlayamadım (6 silindirli...
Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?
Yıllarca manuel vitesli araç kullandım otomatik viteste neymiş araç dediğin manuel vitesli olmalı diyenlerdendim 3 sene evvel deneyerek kulanarak ve tecrübe ederek otomatik araç aldım ve şimdide diyorumki araç dediğin otomatik vitesli olmalı :)
Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı
Ben de vitara 2.0 v6 aracımda Castrol Magnatec 10W - 40 yağ kullanıyorum bu yağ tüm ihtiyçlarınızı fazlası ile karşılayacaktır..
Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Lastik Seçimi
Dediklerine katılıyorum benim amacımda zaten aracımın makul sınırlar içerisinde bu lastik meselesini çözmekti.Tabiki bu ihtiyaçlar kişinin aracı kullanırken kullanım amacına görede değişiklik gösterir. örneğin ben aracımı fazla ağır off road...
Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Lastik Seçimi
Oğuz kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bu inç meselesinde çok haklısın nette biraz araştırma yaptım lastiknet.com adresli bir sitede tekerlek ölçülerine göre inc hesaplayan bir tablo verilmiş seninde dediğin gibi 215/65/16 ebatlarında ki...
Merhaba arkadaşlar 95 model suzuki vitara 2.0 V6 aracım var şuan kullandığım lastik maxxis mas1 215/65/16 sanırım bu kullandığım lastik 4 mevsim olanı ama çamur ve kış kullanım performansı iyi olmayan bir lastik malum önümüz kış ve bende aracıma kış lastiği almak istiyorum 2 ebatta karar...