BROS kullanıcısının son içeriği

1. B

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi A.Ö.F iktisat lisans
  2. B

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Tabiki fenerbahçe...
  3. B

Suzuki Araçlar İçin Orjinal Kullanım Kitapçığı

Ynt: Suzuki Araçlar İçin Orjinal Kullanım Kitapçığı Verdiğiniz adresten banada ücretsiz vitara kullanım kitapcığı yolladılar ama araca özel değil genel olarak bir klavuz hazırlamışlar mesela benim araç 95 model 2.0 v6 sadece bu araca ait kullanım klavuzu bulmak mümkünmü?
  4. B

Enteresan Arazi Araçları

Ynt: Enteresan Arazi Araçları Herbiri sanat eseri gibi
  5. B

Otomatik Vitesli Aracın Stop Etmesi

Ynt: Otomatik Vitesli Aracın Stop Etmesi Benimde Vitara 2.0 v6 aracım da vites d konumunda iken rölantide bazen sarsıntılı çalışma ve stop etme sorunu vardı ama hareket halinde iken herhangi bir sorun yoktu hissetmedim yada araç 6 silindirli olduğundan belkide ben anlayamadım (6 silindirli...
  6. B

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Yıllarca manuel vitesli araç kullandım otomatik viteste neymiş araç dediğin manuel vitesli olmalı diyenlerdendim 3 sene evvel deneyerek kulanarak ve tecrübe ederek otomatik araç aldım ve şimdide diyorumki araç dediğin otomatik vitesli olmalı :)
  7. B

Vitara Bagaj Kapısı İçin Cep Yapımı

Ynt: Vitara Bagaj Kapısı İçin Cep Yapımı Evet gayet güzel bir uygulama beğendim doğrusu ve güzel tarafıda değişik şekillerde de yapılabilir olması..
  8. B

Vitara İçin En Uygun Motor Yağı

Ynt: Vitara İçin En Uygun Motor Yağı Ben de vitara 2.0 v6 aracımda Castrol Magnatec 10W - 40 yağ kullanıyorum bu yağ tüm ihtiyçlarınızı fazlası ile karşılayacaktır..
  9. B

Suzuki Vitara 2.0 V6 Lastik Seçimi

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Lastik Seçimi Dediklerine katılıyorum benim amacımda zaten aracımın makul sınırlar içerisinde bu lastik meselesini çözmekti.Tabiki bu ihtiyaçlar kişinin aracı kullanırken kullanım amacına görede değişiklik gösterir. örneğin ben aracımı fazla ağır off road...
  10. B

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 V6 Lastik Seçimi Oğuz kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bu inç meselesinde çok haklısın nette biraz araştırma yaptım lastiknet.com adresli bir sitede tekerlek ölçülerine göre inc hesaplayan bir tablo verilmiş seninde dediğin gibi 215/65/16 ebatlarında ki...
  11. B

Merhaba arkadaşlar 95 model suzuki vitara 2.0 V6 aracım var şuan kullandığım lastik maxxis mas1 215/65/16 sanırım bu kullandığım lastik 4 mevsim olanı ama çamur ve kış kullanım performansı iyi olmayan bir lastik malum önümüz kış ve bende aracıma kış lastiği almak istiyorum 2 ebatta karar...
  12. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk Emre siteyi gererken dikkatimi çekti suzuki kulananların sayısı bir hayli fazla
  13. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Slm arkadaşlar ben zonguldak'tan ufuk 95 model suzuki vitara 2.0 v6 sahibiyim aracımla ilgili bir sorunu araştırırken sitenizi tesadüf gördüm forumunuzu çok beğendim emeği gecenlere tşk lerimi iletirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri