Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kahramanmaraş Off-road
teşekkür ederim sayfamızı beğendim. Bundan sonra beraber etkinlik yaparız inşallah ben burdayım :) haberleşirsek her türlü etkinlikte bulunmak isterim...
Herkese merhaba. Ben İskenderun'dan buraya okumak için geldim ve off road düşkünüyüm ama Kahramanmaraş'ta etkinlik pek göremedim yapılmıyor mu acaba? Yapıldığında ilan edilirse bende iştirak etmek isterim. Kış geliyor burada kış güzel geçiyor diyorlar dağlar çok güzel oluyormuş çok bahsettiler...
defender 90lık almayı düşünüyoruz yakıtı hakkında bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar? Biz şantiye şartlarında çalışan ve gezen insanlarız ve malzemelerimiz var 110luk çok büyük geleceğini düşündüğümüz için pek tercih etmiyoruz ama 90 ideal. LPGlinin yakıtı sarfiyatı ne kadar? Dizel yakıt...
Ynt: Lada Gezilerinden Fotoğraflar
Çok güzel fotolar NİVA aşığı olarak hayranlıkla izledim umarım bir gün benimde olur ama lada kullanıcılarının en sevmediğim huyu öz. NİVAcıların direksiyonu tofaş direksiyonu taktırması bu aracın tüm zevklerini yaşayacaksan orjinal parça kullanacaksın be abi...