burak koca kullanıcısının son içeriği

1. burak koca

Lada Niva 2009 Restorasyon Ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2009 Restorasyon Ve Modifikasyon muhteşem olmuş. Hayırlı yolculuklar. İyi günlerde bol çamurlu günlerde binmenizi dilerim
  2. burak koca

Kahramanmaraş Off-road

Ynt: Kahramanmaraş Off-road okulumda başarılar dilediğin için teşekkürler abi :)
  3. burak koca

Kahramanmaraş Off-road

Ynt: Kahramanmaraş Off-road teşekkür ederim sayfamızı beğendim. Bundan sonra beraber etkinlik yaparız inşallah ben burdayım :) haberleşirsek her türlü etkinlikte bulunmak isterim...
  4. burak koca

Kahramanmaraş Off-road

Herkese merhaba. Ben İskenderun'dan buraya okumak için geldim ve off road düşkünüyüm ama Kahramanmaraş'ta etkinlik pek göremedim yapılmıyor mu acaba? Yapıldığında ilan edilirse bende iştirak etmek isterim. Kış geliyor burada kış güzel geçiyor diyorlar dağlar çok güzel oluyormuş çok bahsettiler...
  5. burak koca

defender 90 yakıtı acil yardım...

Ynt: defender 90 yakıtı acil yardım... hımm bilmiyorum yaaa kafamız çok karışık ama teşekkür ederim düşünceleriniz için...
  6. burak koca

defender 90 yakıtı acil yardım...

defender 90lık almayı düşünüyoruz yakıtı hakkında bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar? Biz şantiye şartlarında çalışan ve gezen insanlarız ve malzemelerimiz var 110luk çok büyük geleceğini düşündüğümüz için pek tercih etmiyoruz ama 90 ideal. LPGlinin yakıtı sarfiyatı ne kadar? Dizel yakıt...
  7. burak koca

Lada Gezilerinden Fotoğraflar

Ynt: Lada Gezilerinden Fotoğraflar TOROS BEY acaba NİVANIN arka camını siz mi açtırdınız yoksa orjinalinde var mıydı bide kaç modellerinde var acaba
  8. burak koca

Lada Gezilerinden Fotoğraflar

Ynt: Lada Gezilerinden Fotoğraflar Çok güzel fotolar NİVA aşığı olarak hayranlıkla izledim umarım bir gün benimde olur ama lada kullanıcılarının en sevmediğim huyu öz. NİVAcıların direksiyonu tofaş direksiyonu taktırması bu aracın tüm zevklerini yaşayacaksan orjinal parça kullanacaksın be abi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri