burakcan01 kullanıcısının son içeriği

1. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Ben iki sene önce Erciyese zirve yaptım zirveye çıktığımızda çıplak gözle Nevşehir ürgüp, göreme taraflarının ışıkları görünüyordu toroslar engellemese belki Adanayı bile görecektik.Birde zirvede bulunan mağra beni çok etkilemişti içerisine girip inceledim ve...
  2. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Sizlere Erciyesin çok daha güzel fotolarını göndereceğim teşekkürler...ŞAFAK..
  3. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri TezzMertek teşekkür ederim bu harika fotoğraflarla bizi Kapadokyaya götürdünüz :) Arkadaşlar bu da Erciyesin temmuz ayı itibariyle Panoramik çekimi Gördüğünüz gibi Kayseriyi serinletmeye devam ediyor ;)
  4. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Teşekkürler..!! Aranızda olmaktan çok mutluyum..
  5. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Esra Hanım Kayseriye gelmeyeli uzunca bir süre olmuşKayseri özleminize Erciyes görüntüleri ve karı ile ile şu haziranın ortalarında biraz ferahlık ve serinlik verebildimse ne mutlu bana ama arada bir gelin bu kadar süreyi uzatmayın...!!! Kayseri mantısınıdamı...
  6. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri teşekkür ederim HOŞBULDUK ... BendeErciyese zirve yaptım kısmet olursa bu sene Ağustosta tekrar bir yaz tırmanışı deneyeceğim buraya koymuş olduğum resimlerin tamamı benim çekimlerim kesinlikle sağdan soldan alıntı değildir.Daha çok güzel Erciyes görüntülerini...
  7. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri SeydiBurhanettin Türbesinden Erciyes görüntüsü çekim tarihi 15.04.2006
  8. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Lifosdan 12x Erciyes
  9. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Hacılar Kasabasından Erciyes görünüm Çekim tarihi 25.06.2007
  10. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Lifos zirvesinden panoromik Erciyes görüntüsü çekim tarihi 25.06.2007
  11. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Şehir mezarlığı tarafından Erciyes görüntüsüÇekim Nisan ayı
  12. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Bu gün 15.06.2008 sabaha karşı 5:30 da çektiğim Erciyes ve şehir görüntüsü
  13. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Ynt: Erciyes Dağı Görüntüleri Çekmiş olduğum resimler Evimin balkonun dan 12x optik zoom ile çektiğim güncel (15.06.2008) resimler Erciyeste yılın 12 ayı kar olur..Bunun için uyanık Kayserililer borçlandıkları kişilere Erciyesin karı eriyince borcumu ödeyeceğim der :D ha tabiki kar erir...
  14. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Erciyes gün batımı görüntüsü
  15. burakcan01

Erciyes Dağı Görüntüleri

Arkadaşlar bu bölümde yıl içerisinde belirli aralıklarla çekmiş olduğum Erciyes resimleri ile tanışacaksınız beni izlemeğe devam edin.Bu görüntü 20 Mayıs 2006 şeker gölünden Erciyesin görünümü..Sakın yanlış anlamayın fotomontaj falan değil..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri