burgazlı kullanıcısının son içeriği

1. B

Nivadan Sonra Samurai

Ynt: Nivadan Sonra Samurai hayırlı olsun,araç ne kadara geldi sormam da bi sakınca yoktur umarım..
  2. B

aldık sonunda

Ynt: aldık sonunda hayırlı olsun,nereden ve kaça geldi sormamızda bir sakınca yoktur umarım?güzel günlerde kullanma dileğiyle...
  3. B

Kuzuyla Karadeniz Turu

Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu paylaşımlarınız için teşekkürler,bakmaya doyamadım:)her şey çok güzel...emeklerinize sağlık..
  4. B

SATILIK suzuki samurai 1990 model

Ynt: SATILIK suzuki samurai 1990 model araç nerede sormamda bir sakınca var mı? tşkler..
  5. B

satılık suzuki samurai

Ynt: satılık suzuki samurai hala güncel mi??
  6. B

NİYET VE SAMURAİ FIRLAMASI

Ynt: NİYET VE SAMURAİ FIRLAMASI selamlar kafama göre daha bulamadım samurai ama sizi takipteyim :) , tecrübelerinizi bekliyoruz...
  7. B

NİYET VE SAMURAİ FIRLAMASI

Ynt: NİYET VE SAMURAİ FIRLAMASI hayırlısı olsun resimli paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz....
  8. B

Kaybolursanız Aklınızda Bulunsun!

Ynt: Kaybolursanız Aklınızda Bulunsun! çok teşekkürler çok yararlı..
  9. B

Off - Road Tutkunluğumun Suçlusu Sizsiniz.

Ynt: Off - Road Tutkunluğumun Suçlusu Sizsiniz. herhabalar son günlerde samurai sevdalısı olarak bilgi verirseniz arkadaşlar bende memnun olacağım şimdiden teşekkürler...
  10. B

Acemilikle toparlamaya başladığım xj,

Ynt: Acemilikle toparlamaya başladığım xj, hayırlısı olsun araç kaça geldi öğrenmemizde bi mahsur varmı?
  11. B

herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

Ynt: herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım merhaba hayırlı olsun öncelikle,kolay gelsin,sanırım kırıkkale yahşihan aldığınız yer,ben de aradım telefonla ama kapalı kasa kalmadı demişti,sizinki açık mı kapalımı? resimlerinizi ve tecrübelerinizi merakla bekliyoruz...özverili bir iş...
  12. B

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor merhaba hayırlısı olsun,allah kolaylık versin,aracı nereden ve kaça aldığınız konusunda bilgi alabilirmiyim sizden,bu aralar yoğun bir şekilde ilgimi çeken bir makina,arama ve araştırma içindeyim,herşeyiyle kendimin yapabileceğini...
  13. B

Defender da alttan gelen ses...

Ynt: Defender da alttan gelen ses... hayırlı olsun bol çamurlu günler size
  14. B

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

defendiriniz hayırlı olsun bu aralar yoğun şekilde kapsama alanımda:), inşallah aynı kapalı kasadan denk getirebilirim bende kendim toplayacağım herşeyini kısmetse:), araç hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim..,
  15. B

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) tek kelimeyle harika,anlatacak kelime yok,ellerinize sağlık,bol çamurlu resimleri bekleriz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR