Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık - Kapalı Römork
ambar diye bir sistem var bu makina nakli felan yapan şehirden şehire bir nevi kargo şehir dışından almak isteyen arkadaşlar fiyatlarını öğrenip o şekil ulaşım problemini çözebilir yada çeki demirli araçlarla ankaraya gelen arkadaşları olan varsa onlardanda rica...
kendim lada nivam için yaptırdığım avda kullandığım römorku artık ihtyacım kalmadığım için satıyorum römork çift kat olup üst tarafa kendi malzemelerimizi alt katada köpek leri bindiriyoduk farklı amaçlar içinde kullanıla bilir sinyalleri çalışır durumda.iletişim 05065071859
lada niva aracım için aldığım fakat çok az ullandığım 300 km ancak yapmış çelik jant ve lastik vardır 225/70/15c petlas full pawer lastik.fiyat 1000 tl ilgilenenlere duyurulur lastiği kendim 1200 liraya almıştım.jant hediyesi 05065071859
Ynt: satılık 74 model LANDROVER SIII
ARAÇ ELMADAĞINDA KENDİM ÇANKAYA BELEDİYESİNDE ÇALIŞMAKTAYIM.http://www.avlak.com/forum/index.php?PHPSESSID=dsn3ha57qv73nfkgqoovthvov5&topic=106787.0 VERDİĞİM LİNKTE ARACIN YARIM RESMİ VAR DETAYLI RESİMLERİ YARIN ATABİLİRİM AMA EN İYİSİ YERİNDE GÖRÜP...
Ynt: satılık 74 model LANDROVER SIII
araç ankara plaka 06LC7077 RENGİ SARI BOYASI İYİ DURUMDA TÜP RUHSATA İŞLİ DEĞİL MOTOR ORJİNAL İNGİLİZ ARAZİLERİ TAKVİYESİ HERŞEYİ ÇALIŞIYOR ÇORUM KALÖRİFERİ VAR BENİŞM BAŞKA ARACIM YOK DEVAMLI BUNA BİNİYORUM SIKINTIDA ÇEKMEDİM TEK KUSURU DEDĞİM GİBİ MADDİ...