By-pass kullanıcısının son içeriği

1. B

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Bu sayfaya fotoğraf koyan arkadaşlara teşekkür ediyorum...Nihayet bir etkinlik olduğu belli oldu.
  2. B

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Efendim sizin Ankara'dan çıkışınız bile bu etkinlikte eğleneceğinizi gösteriyordu,sizin adınıza sevindim.Çok severim küçük şeylerle mutlu olan insanları.Selam ve saygılar.
  3. B

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Bu ne menem festivaldir....saymeyoz gari. -YİYENBİLİR yok, mezecinin sahanda sucuklu yumurtası olmadan festival eksik kalır. -Kamp ateşi sanki çalı-çırpıyla yakılmış gibi. -Düz duvara tırmananlar nerede...
  4. B

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Katılmaya çalışacağım.... Sedat Bey gölün altındaki Bungalovlar için bilgi verilmemiş,daha sonra mı açıklanacak..?
  5. B

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Bu yıl kadar pek yağış görülmedi...baharla birlikte o bahçeye kuru kürdan dikseniz yeşillenir. Emeğinize yüreğinize sağlık.Ağaç diken altın bulsun.
  6. B

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Yalaşık 4 saat büyük emek verip hazırladığınız gezinizi kare kare takip ettim. Elinize,emeğinize,objektifinize sağlık efendim.Çok büyük keyif aldım... sanki karavanınızın arkasına habersizce asılıp sizinle gezdim.Bazı fotolarda...
  7. B

Gezenbilir İzmir; Ödemiş Gölcük - Bozdağ Kamp Etkinliği Duyurusu (01 - 02 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş Gölcük - Bozdağ Kamp Etkinliği Duyurusu (01 - 02 Ekim 2011) Güncel (2011) Bozdağ konusunun işlendiği başka bir topik mi var..?
  8. B

Gezenbilir İzmir; Ödemiş Gölcük - Bozdağ Kamp Etkinliği Duyurusu (01 - 02 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş Gölcük - Bozdağ Kamp Etkinliği Duyurusu (01 - 02 Ekim 2011) Bozdağa ilgi yok mu..?
  9. B

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş Gölcük - Bozdağ Kamp Etkinliği Duyurusu (01 - 02 Ekim 2011) Bozdağ ve Kazdağları etkinlikleri için takibe başlıyorum,inşallah yine araya başka bir engel girmez.selamlar. Not: Daha önce aynı yerlere giden arkadaşlar tuvalet ihtiyacı konusunda bilgi yazarlarsa...
  10. B

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Gezenlerin ayaklarına,aşcıların ellerine,yiyenlerin midelerine sağlık... imrenilecek görüntü ve keyifleriniz bitmesin inşallah. Yaz günleri kamplarda...kış günleri fotoğraflarda buluşalım tekaüd adamdan yiğitlik beklemeyin...
  11. B

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Ertan Bey yine yüreğimin yağını erittiniz....ellerinize sağlık, 3-5 yıl içinde yemyeşil imrenilecek bir bahçe olacak orası.İnşallah yolumuz düşer de bu güzellikleri canlı görürüz.
  12. B

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim İmrenilecek derecede bir ortam yaratmışsınız...tebrikler,Aleyna'ya uzun sağlıklı ömür dilerim tabi ki Kurtlarla birlikte.Fidanlarınız ağaca,ağaçlarınız meyvaya dönsün emeğiniz yağlı (!) olsun.
  13. B

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Bu konuyu takip etmekten büyük keyif alıyorum.Efendim diktiğiniz fidanlar kadar ömrünüze yıl eklensin inşallah. Ufak bir hatırlatma da ben yapayım...fidan dikerken,sularken mutlaka küçük çocuğunuzu torununuzu yanınızda bulundurun.O fidanın nasıl boy attığını meyvasının...
  14. B

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) Korktuğum başıma geldi...hanımın ameliyatı girdi araya oysa en çok onun için istiyordum bu kampı,Aladağlar etkinliğinden dönünce hep Kaz Dağları kampı ne zaman diye sorup duruyordu.Bütün hazırlıklarımız da...
  15. B

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) ... Aksilik olmazsa eşimle oradayız... Aracımda 2 adet piknik tüpü getireceğim. Murat Bey...bölge ağaçları hakkında bilgi lazım,malum 5-10 adet fidan getirip dikmemiz lazım. Yükselti fazla olmadığı için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri