byvirus kullanıcısının son içeriği

1. byvirus

Sahibinden Satılık 2007 Model Orıjınal Jımny

Ynt: Sahibinden Satılık 2007 Model Orıjınal Jımny güncell
  2. byvirus

Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny

Ynt: Satılık - 2007 Model Suzuki Jimny dostum selam, yedek anahtarda kumanda yok yani üzerinde tuş yok sade bir anahtar asıl anahtarda da 2 adet tuş mevcut. Bu yeni çıkan sustalı anahtarlar var (volkswagen de falan kullanılan anahtar tarzı) uyarlayabiliyorlar diye biliyorum eğerki aracın...
  3. byvirus

Sahibinden Satılık 2007 Model Orıjınal Jımny

2007 MODEL 73 BİN KM DE YEDEK ANAHTARI OLAN HİÇ LPG TAKILMAMIŞ SERVİS BAKIMLI 2015 10. AYINA KADAR MUAYENELİ OFFROAD YAPMAMIŞ ZORLANMAMIŞ KM DE 35 KURUŞ YAKAN MANUEL VİTESLİ MIDLAND ALAN 45 TELSİZLİ+TAKOZ+ANTENLİ NEUMANN PORT BAGAJLI KOL DAYAMALI PIONEER TEYP+AMPI+MID TAKIM VE BAS LI PARK...
  4. byvirus

2009 Jimny Helezon Yay

Ynt: 2009 Jimny Helezon Yay hocam selam JS plakalı mavi jimny de ne kadar yükseltme var ne mud terrain lastiklerin ölçüleri nelerdir acaba ? biraz konudan uzak oldu ama aynı tarz da bir uygulama yapmak istiyorum yardım ederseniz mutlu olurum, teşekkürler
  5. byvirus

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Karşılaştırmak lazım
  6. byvirus

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Tr ye bu jantlardan gelmiyor sanırım bende kilit yok..
  7. byvirus

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler Spoiler güzel olmuşta resimdeki jantları nasıl temin edebiliriz :) ?
  8. byvirus

Jimny Arka Spoiler

Ynt: Jimny Arka Spoiler merhabalar ben de arıyordum spoiler den ( hala bakıyorum ) aldığım bir iki duyuma göre sağlam bir silikon vb yapıştırıcı ile tutturuluyormuş..
  9. byvirus

Jımny Ve Port Bagaj

Ynt: Jımny Ve Port Bagaj tabiki neden olmasın 0544 957 52 52 den bana ulaşabilirsiniz veya numaranızı verin ben sizi arayayım ?
  10. byvirus

Jımny Ve Port Bagaj

Ynt: Jımny Ve Port Bagaj Çok teşekkürler bu bilgiler için bende aynı bagajdan almayı düşünüyorum bauhause dan neumann marka thule ile özellikleri karşılaştırdım sadece max 3-5 cm farkları var fiyatı daha uygun bunu tercih edeceğim saygılar
  11. byvirus

Jımny Ve Port Bagaj

Ynt: Jımny Ve Port Bagaj Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum konuya hassasiyet göstereceğim saygılar.
  12. byvirus

Jımny Ve Port Bagaj

Arkadaşlar merhabalar arka bagaj olmadığı için jimny me port bagaj almayı düşünüyorum ancak port bagajın aracı savurmasından da acayip çekiniyorum çünkü 100-120 km hızla giderken bile arac savrulabiliyor bu konuda tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum.. Saygılar
  13. byvirus

Fren Lambası Sureklı Yanıyor!? Stop Ettıgımde Bıle..

Ynt: Fren Lambası Sureklı Yanıyor!? Stop Ettıgımde Bıle.. dün aksam benimde basıma geldi durup dururken fren pedalının üst tarafında müşür var sağa veya sola cevirince yuvasından cıkıyor benimki gevşemişti biraz tam yerine oturttum düzeldi..
  14. byvirus

Jimny Muzik Sistemi

Ynt: Jimny Muzik Sistemi resimler ektedir saygılar. Unutmadan teyp in ışıkları da kırmızı olduğundan gece hiç sırıtmıyor..
  15. byvirus

Jimny Muzik Sistemi

Ynt: Jimny Muzik Sistemi Merhabalar 2007 model Jimny me çıtır bir tesisat yaptım sizlerle paylasmak istedim. Kenwood KAC M846 amfi Kenwood KFC-WPAS1200F subwoofer PIONEER MVH-1400UB teyp M Acoustic MT 402 10 cm Mid Bass Takımı Unutmadan teypin altına cep yaptırdım ustama sağolsun eline...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri