Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba, 2006 Model 292.000 km de sorento alınırmı acaba , aracın motor üst kapak değişmiş ( yarı motor yapılmış ) , tiriger zincir değişmiş , radyatör değişmiş sizce alınır mı acaba değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim .
Ynt: 4x4 RC Defender bulabileceğim tavsiye edeceğiniz bir yer
istanbul 4.leventte MMY Mühendislik internet sitesinden ürünlere bakabilirsiniz yada bilgi alabilirsiniz land rover defender kepli rc bulmak istiyorsanız TAMİYA veya AXİAL MARKALARA BAKIN DERİM
herkese selamlar bende 1991 model defender var aracımın elektrik tesisatını yenilemek istiyorum - amortisörlerini yenilemek istiyorum - ve aracımı güzel bir boya attırmak istiyorum bana istanbulda hesaplı kaliteli işçilik yapabilecek bir usta arıyorum bana tanıdık ustası işinin kalitesinden...
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
herkese selamlar ben istanbuldan Sedat ÖZTÜRK FOUR SEASONS HOTELDE TEKNİKSERVİS SÜPERVİZÖRLÜĞÜ YAPIYORUM 6 yıldır bisiklet sürücüsüyüm aynı zamanda 1960 model cj 5 arazi aracımla offroadcuyum işe gidip gelirken günde 50 km yol yapıyorum ve...
Ynt: LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM...
MURAT BEY YAZDIKLARINIZ GÜZEL SAYGI DUYUYORUM FAKAT ABARTI DEDİĞİNİZ FUHUŞ OLAYINI BİR GÜN İSTERSENİZ ARAÇLARLA KEYİF- PİKNİK YAPAN VATANDAŞLARA RAHATSIZLIK VERMEDEN BELGRAD IN YUKARILARINA DOĞRU...
Ynt: LÜTFEN OKUYALIM HAFTASONU BELGRAD ORMAN GİRİŞİNDE YAŞADIĞIM İLGİNÇ DURUM...
valla türkü mürkü işini bilmem ama sövdüğüm kesin böyle insanlara alışıcağımıda sanmıyorum kazık yemeğe alışanları taktir ediyorum saygılar
doğru söylüyorsun kardeşim dediğin gibi ama napıcan karşımdaki insan dediğim insan ordaki görevli bayandı ama tavır mimik ler konuşma tarzı bir bayana yakışmıyor ordaki kurt köpekleri bile daha uysaldılar şikayet...
>:( HAFTASONU BELGRAD ORMAN ında AİLEMLE YAYA YAYA OLARAK YÜRÜYÜŞ YAPMAK İÇİN ANA GİRİŞ KAPISINDAN GEÇMEK ÜZEREYDİK BİR SES GİRİŞ ÜCRETLİ YOKSA GEÇEMEZSİNİZ İÇERİ ŞAKA YAPIYOR ZANNETTİM GÜLDÜM GERÇEKTEN DE CİDDİ CİDDİ PARA İSTİYOR HAFTA İÇİ VATANDAŞA ARAÇSIZ GELENLERE ÜCRETSİZMİŞ HAFTASONU...
Ynt: BENZİN DEPOSU YARDIM ARKADAŞLAR
BOĞUMDAN KASTIM İÇ TARAFA DOĞRU DEPO DOLDURMA BOĞUMUNDAN BAHSETTİM BU GÜN ŞOFÖR KOLTUĞUNU SÖKTÜM DEPONUN ŞAMANDIRA BAĞLANTI CONTASINI KONTROL ETTİM SORUN YOK NEMLENME FALAN YOK DEPONUN SAĞINA SOLUNA BAKTIM HERHANGİ BİR ÖENMLİ BULGUYA RASTLAMADIM DEPONUN...
Ynt: BENZİN DEPOSU YARDIM ARKADAŞLAR
teşekkürler seyit bey çok açıklayıcı bilgiler oldu benim için. benzin deposunun boğum kısmı iç tarafta nemlenme var zeminde ve araç çalışınca koku daha yoğun bir şekilde artıyor inanın kokudan ve korkudan hareket edemiyorum araçla egsozt susturucu malum tam...
Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?
cj ve whillys öyle bir hastalık ki bende sormayın arkadaşlar ilk aracım cj-8 idi şimdi 1960 whillys M-38 A-1 var BU ARACIM İÇİN 1100 KM YOL GİTTİM VE O YOLLARI ARACIMLA GELDİM bunu duyanlar - yolda benzin ikmalinde çalışan...