Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tekirdağ Uçmakdere Yamaç Paraşütü Festivali 5-6 Mayıs 2012
Merhaba arkadaşlar,5-6 mayıs 2012 tekirdağ uçmakdere yamaç paraşütü senliğinden valilik salı günü sözlü olarak çekildiğini bildirmiştir. Bu konuda kulüb yönetim kurulu toplanıp ağağıdaki karaları almıştır. 1.Tarih 5-6 mayıs 2012...
Tekirdağ Valiliği ile Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Külübünün 5 yıldan beri düzenlediği ve geleneksel hale gelen festivalimiz bu yıl 5-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Tekirdağ Uçmakdere Hıdırelles ve yamaç paraşütü festivali. Festivalin hıdırellres yani eğlence ve sunum...
Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri
Uçmakderede uçmak isteyenlere güzel bilgiler burda :) Gerçi Sol taraftaki Uçuş grafiğinde 12 ay uçulmaz olarak göstersede :P
http://www.glideinturkey.com/bolge.aspx?id=B634651277506706250
TEKİRDAĞ DA YAMAÇ PARAŞÜTÜ
Yamaç paraşütü daha yaygın bir macera sporu haline geldikçe yeni aktivite alanları da açılıyor. Şarköy’e bağlı Uçmakdere Köyü de Trakya’nın önemli yamaç paraşütü noktalarından biri haline geldi. Uçmakdere Köyü, mavi ile yeşili, tarihi ve kültürel zenginlikleri...
Arkadaşlar Elimde Kendi ürettiğim 30 Adet 4.5- 5 cm aralığında Frontoza Brundi yavrusu var Adet Fiyatı 9 tl Gezenbilirden gelen arkadaşlara minimum 5 adet almak şartıyla 8 liradan vereceğim.
sahibinden.com ilan no (#50272981)
Selam Arkadaşlar,
Yeni alacağım 4.50 mt uzunluğundaki teknem için temiz ikinci el 9.9 veya 15 hp faturalı motor arıyorum. Elinde veya yakınlarında bulunanlar bana bilgilendirme yapabilirmi.
Saygılar.
Mustafa Bozkurt
Gezenbilir Fotoğraf Yönetim.