caglarharduyu kullanıcısının son içeriği

1. caglarharduyu

Satılık V8 3.5 Benzinli Motor Parçaları Arazi Şanzımanı,ana Şanzıman,ve Karışık Parçalar

merhaba motor üst kapak karbüratörler duruyor mu? tüm üst set işime yarayabilir? fiyat ne olur?
  2. caglarharduyu

Satılık V8 3.5 Benzinli Motor Parçaları Arazi Şanzımanı,ana Şanzıman,ve Karışık Parçalar

merhaba epeydir buralara bakmıyordum. 3,5 v8 motor parçaları hala duruyor mu? karburatör seti ve üst kapak gerekiyor bana.
  3. caglarharduyu

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) kızıma sorayım yeter mi diye :))) ne kadar hazırlarsanız hazırlayın cocukların sagı solu belli olmaz da...
  4. caglarharduyu

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) cocuklar icin bir sey var mı ? kızım 4,5 yasında. sıkılıp genc yasta kamp hayatından sogumasını istemem...
  5. caglarharduyu

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) arkadaslar bu festivale hic katılmadım... cok mu kalabalık oluyor, bungalovlar icin rezervasyon mu yaptırmamız gerek ? bisikletimi getireyim mi? vs.vs. ortamı da bilmiyorum, tüm yemek ihtiyacımızı kendimiz mi...
  6. caglarharduyu

Ankara Evirgan Yaylası Off Road Gezimiz

Ynt: Ankara Evirgan Yaylası Off Road Gezimiz aslında konuyu söyle baglayacaktım: ankara da bu mevsimde gidilecek neresi var?kalabalık olmayan, az insanın bildiği ve gidemediği bir yer... paylasmak isteyen varsa, gerci herkes paylasınca sessiz bir yer kalmıyor memlekette, merakla bekliyorum.
  7. caglarharduyu

Ankara Evirgan Yaylası Off Road Gezimiz

Ynt: Ankara Evirgan Yaylası Off Road Gezimiz selam arkadaslar, bahsedilen yaylaya iki pazar bizde gittik. ilk gidisimizde yagmurlu bir gündü ve çamurlardan gecmek cok zevkliydi, yolda kalmadan iğmir tarafından gittik 1680m civarında,güzel bvir yer. yagmurda iyi bir dört ceker dısında gidilemez...
  8. caglarharduyu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam arkadaslar kötü niyetli anlama olmadıgına sevindim. tabiki araclarımın hepsini gündelik kullanıyorum, sabahları kızımla anaokuluna bisikletle gidiyoruz onun koltugu var, bizi sabah 9 gibi anıtkabirin etrafında görebilirsiniz...kolay gelsin
  9. caglarharduyu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben caglar, yeni üye oldum ama epeydir takip ediyorum sizleri özellikle defender için. Bir 110 defender (2,5 benzinli+lpg 93 model), bir yamaha 660r (2007 model), bir bisikletim, bir esim ve bir de kızım. hepsini gündelik hayatımda da kullanmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri