Can* kullanıcısının son içeriği

1. Can*

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) bizim arabanında fotograflarını görmek güzelmiş :) elinize saglık :)
  2. Can*

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)
  3. Can*

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) bi dahakine diye beraber olucaz :) insallah hava daha güzel olur :)
  4. Can*

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) ben fotogragfları siteye atıcam ama o linke baglanamıyorum :)
  5. Can*

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) resmi kutlamalar Pazar günüdür tv de alt yazı olarak gördüm Bilginize yarın görüşmek üzere :)
  6. Can*

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) yagmur sorun degilde bayraklar filan ıslanıp nolucak ondan benm korkum :)
  7. Can*

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) teşekkür ederim :) sormak istedigim bişey daha var hava cok berbat yarında böyle olursa iptal olma durumu olurmu :( ?
  8. Can*

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) onun için bir dakika bile düşünemden yazdım adımı.. koocaman da bir sanroof umuz var bol bolda fotograf çekicezz :)
  9. Can*

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3) 4- Can Uğurlular (Range Rover) 5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat) 6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...
  10. Can*

Grand Vitara Özel Yapım Far

iyi günler özel yapım far yapmakdaym isteyen özelden mesaj atabilir.. .
  11. Can*

Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında

Ynt: Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında Evet bizim araba GV bu aksesuari servislerden temin edebilirmiyiz peki ?
  12. Can*

Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında

Ynt: Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında saolun ama bişi sorcam o orjinal kormalarda demir boru halindemi ? yani bu resimdeki korma sağlammıdır ? sanırım orjinal olanlar bundan?
  13. Can*

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? sadece off road dusunmemek lazm bence köprü trafigibnde 1. vites 2. vites arasi gitmekden kolum kopuyo
  14. Can*

Grand Vitara Otomatik Vites Yardım

Ynt: Grand Vitara Otomatik Vites Yardım O/D tuşu arabanın daha geç devirde vites degiştrmesini sagliyo diye biliyorm yani aynısı bizim eski hundai getzimizdede vardi o işe yarardi iyi günler.
  15. Can*

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin 06-...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri