cank kullanıcısının son içeriği

1. cank

Jack Wolfskin Bot Hakkında

Selamlar, Su geçirmez membranlı (goretex gibi) ayakkabılarda kova testine şahsen güvenmiyorum. Giyilen bir bot hareket halinde olduğundan dolayı katlama yerlenden su alabiliyor oluyor. Hareket etmeyen bir bot da katlanma da olmadığı için su alma olmaz. Yani bence aldatıcı bir test. İkinci olarak...
  2. cank

Su Geçirmez Hafif Fiyatı Uygun 2 Kişilik Çadır 2016 (şu Işi Çözelim)

150 TL ye decathlon dışında çadır bulmanız zor. ben de ufak ve hafif birşey bakıyorum. Ferrino MTB diye bişi var. Ferrino MTB Çadır Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al daha almadım ama almayı düşünüyorum. kullanan varsa yorum yazabilir :)
  3. cank

Ev Olarak Kullanılacak Çadır Tavsiyesi :)

1 ay çadırda aynı yerde kalacak olsaydım çadır yerine kendime ağaçtan ev yapardım. gece kondu misali :) uzun süre çadır da yaşamak çok zor olacaktır. duş banyo yok. :S eğer çadırı çok hareket ettirmeyecekseniz büyük birşey alın bence. Aile Çadırları - ARPENAZ 4.2 AİLE KAMP ÇADIRI yada Aile...
  4. cank

Çifte Kurtuluş

Bu olay hangi mevsimde oldu?
  5. cank

Trans 7 Göller Kamp & Trekking

Rotanın aşağıdaki gibi bişi olmasını planlıyorum. 106km çıktı kaba hali. Bir arkadaşla Düzcede buluşup oradan başlamayı planlıyorum. Eğer çok yorulursakyada hava çok kötü olursa, yedi göllerin oradan boluya da gidebiliriz diye planladım.
  6. cank

Çifte Kurtuluş

Bu konu gittikce benim konuya benzemeye başladı :) Trans 7 Göller Kamp & Trekking
  7. cank

internette bile satılıyormuş torpil.. :)
  8. cank

Kamp Aydınlatmaları Hakkında

Bugün beş tane benzinciye sordum. Her birinde M*L M*L yüzüme baktılar.. millet kullanmıyor artık herhalde..
  9. cank

2 bakacaklı ayılara karşı da torpil kullansak? biber gazına torpil bağlayıp... :)
  10. cank

Çifte Kurtuluş

Selam, buna benze birşeyi ben de planlıyorum. Siz hangi bölgede kamp yapmayı planlıyorsunuz? Yani forumda türkiyenin her yerinden insan var :D Arkadaşların da belirttiği gibi ilk kamp için daha medeniyete yakın bir yer tercih etmenizde fayda var. Her kamp ile lvl-up olacaksınız ve nelere ihtiyaç...
  11. cank

ben aslında yanime pencere alamılarından almayı planlıyorum. Dıgımode 2'li Kapı Pencere Alarm Cihazı Fiyatı - Taksit Seçenekleri bunu ses ile hayvanları korkutmak için hemde gece kamp yerinin etrafına misina gererek alarm olarak kullanabilirim. tamam biraz paranoyaklık olabilir :) bir de yanıma...
  12. cank

Yoldan fazla uzaklaşmayı düşünmüyorum ama ormanın keyfini de çıkarmak istiyorum. 4x ayılar dışında bir endişem yok aslında. Bu bölgedeki çay ve derelerdeki su ne kadar temizdir? Kaynatmak yeterlidir diye düşünüyorum.
  13. cank

Kamp Aydınlatmaları Hakkında

Hort-lattım konuyu. Hala soruma yanıt bulamadım. Ankarada benzincilerin bazılarını aradım, hepsi yok dedi. yapı marketinde 25 tl ye 1lt satıyorlar. biraz tuzlu geldi.
  14. cank

15. cank

Ya mengenden girip düzceden çıkarız yada tam tersi. Düzceden başlarsak, havanın bozması durumunda Boluya gitme imkanımız olur. Eskiden OFF Road cip vardı. dağ bayır geziyordum. şimdi 98 Corolla var. bu rota yaya olarak gitmek daha güzel olacak diye düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri