Capital Auto Service kullanıcısının son içeriği

1. Capital Auto Service

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 Almayı Düşünüyorum – Hafta Sonu / Hafif Off-road Için Nelere Dikkat Etmeli?

Merhaba. Ben ustası olarak deneyimlerime dayanarak yorum yapayım. Öncelikle en hassas olduğu nokta elektrik tesisatıdır. Elektrik tesisatı oynanmamış, kurcalanmamış bir araç bakmanızı tavsiye ederim. Diferansiyelleri ses ve boşluk yapmaya yatkın. Bunu sebebi de yine kullanıcılar. Zamanında...
  2. Capital Auto Service

Araç Alım Yardım

Ben ustası olduğum için, dolayısıyla parça ve usta sıkıntısı yaşamadığım için Amerikan öneririm ama yine de siz bilirsiniz. 90'lı yıllara ait bir Grand Cherokee alacaksanız da ne kadar sorunsuz olursa olsun, önüne geçilemeyen direksiyon boşluğuna katlanmanız gerekecektir. :)
  3. Capital Auto Service

Sağlıklı Bir Vx 100 Ne Kadar Yakıt Tüketebilir?

Benzinli VX100 ortalama yakıt tüketimi şehir içinde yaklaşık 21 – 22 L/100 km, şehir dışında 13–14 L/100 km civarındadır. Ortalama 16–17 L/100 km gibi düşünebilirsiniz. 18 – 25 L LPG / 100 km aralığı makul bir beklenti. Trafik, dur-kalk sürüş ve soğuk motor gibi faktörler üst sınırı...
  4. Capital Auto Service

Grand Cherokee 2010 3.0 Crd Obd2

icar markalar bağlanıyor. Icar önerebilirim
  5. Capital Auto Service

Grandcherokee 2010 Wh Elektrik Sorunu

öncelikle arızayı çözdünüz mü? %80 ihtimalle sebep (deneyim ile söylüyorum) multimedia CAN hattına yanlış bağlanmış. ACC yerine sürekli +12V alıyor. Şaseyi zayıf noktadan alıyor. Multimedyada bulunan CANBUS dekoderi kalitesiz. Wh'larda yanlış multimedya bağlantısı tüm aracın saçmalamasına sebep...
  6. Capital Auto Service

Capital Auto Service Olarak Aranızdayım.

Merhaba arkadaşlar. Ben İbrahim. Capital Auto Service olarak Ankara'dan aranızdayım. Her türlü teknik konuda, arıza ve bakım konusunda sizlere yardımcı olmaktan ve bilgi alışverişi yapmaktan mutluluk duyarım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,983
Kaydolan Son Üyemiz
Capital Auto Service

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR