carsibasi kullanıcısının son içeriği

1. carsibasi

Sayın kurtkaya Kaportacınız hacı ustanın telefon adres bilgisini verirmisiniz

Sayın kurtkaya Kaportacınız hacı ustanın telefon adres bilgisini verirmisiniz
  2. carsibasi

Williys Parçası Aranıyor

Willys alçak kaput için far ön marker lamba arka stoplar. Havalı silecek öotoru arıyorum 05326118879
  3. carsibasi

Willys M38 İçin Parçalar Arıyorum

m38 willys için FAR STOP LAMBALAR SİLECEK MOTORLARI DEPO KAPAGI BİR ADET JANT AYNA ÇEKİ DEMİRİ ÖN PANODAKİ ETİKETLER. ARAMAMAKTATIM. NEZİH 0532 6118879
  4. carsibasi

yapılacak etkinlikler

Yapılacak etkinlikler adında kolayca erişecegimiz sayfa başlık bir şey açılsa iyi olur
  5. carsibasi

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Arkadaşlar Wiilys lerden çıkma 24 volt jeneratör elinde olupta satmak isterse lütfen arasın.marş motoru büyüklügünde bir parça.
  6. carsibasi

Willys MB

Ynt: Willys MB RESTORATION PROCEDURES Complete Restoration 1) Disassembly 2) Sandblast 3) Prime coat 4) Engine O/H, Gear Boxes O/H, Differentials O/H, Steering wheel system O/H 5) New electric wiring 6) Partial Coating 7) New Accessories 8)...
  7. carsibasi

vinc ön makaraları (roller) aranıyor

vinç ön makaralar aranıyor
  8. carsibasi

FJ40 camı

FJ40 arka köşe camlarını ve sinyal (ön)lambalarını nereden bulabilirim
  9. carsibasi

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 Sayın Tugsan Sahibinden komda sizin araclardan gördüm izmitte devletten çıkma dizel 22000tl istiyorlar bu araçlar alınırmı? çok fazla iş cıkartırmı?bilgi verirseniz sevinirim
  10. carsibasi

izci kulübü için yardım

Ynt: izci kulübü için yardım Hasan subaşı abinize müracat edin
  11. carsibasi

Amatör Telsiz ile İnternet Erişimi

Ynt: Amatör Telsiz ile İnternet Erişimi Antika telsizciler
  12. carsibasi

20 Litre Benzin Bidonu (Askeri Renk)

Ugur beyefedi bidonlarınız faturası ile bu gün sürat kargoya verimiştir güle güle kullan nezih 73
  13. carsibasi

Arkadaşlar ucuz fiyata bidon alsınlar diye buraya ilan koyduk telefonumuzuda bildirdik .bir telefon daha veriyorum telefonu çaldırın kapatın biz sizi ararız.0554 857 0 444 biz toptan satıyoruz. diger konulara girmiyorum saygılar
  14. carsibasi

Arkadaşlar Mallarımız ithal malıdır. KDV siz veremeyiz. sızdırma gibi bir sorun yoktur. adı geçen yerde 30 tl ye satılan plastikdendir.bizim bidonlar metaldir. www.nezihmakina.com
  15. carsibasi

Yerimiz Karaköyde . Kürekçiler sok no 18 ptt sokagında anlasmalı kargomuz var 10 ye gider gaga dedigimiz parça bidonun agzına geçer boru şeklinde bir parça.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri