Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
m38 willys için FAR STOP LAMBALAR SİLECEK MOTORLARI DEPO KAPAGI BİR ADET JANT AYNA ÇEKİ DEMİRİ ÖN PANODAKİ ETİKETLER. ARAMAMAKTATIM.
NEZİH 0532 6118879
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
Arkadaşlar
Wiilys lerden çıkma 24 volt jeneratör elinde olupta satmak isterse lütfen arasın.marş motoru büyüklügünde bir parça.
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73
Sayın Tugsan
Sahibinden komda sizin araclardan gördüm izmitte devletten çıkma dizel 22000tl istiyorlar bu araçlar alınırmı? çok fazla iş cıkartırmı?bilgi verirseniz sevinirim
Arkadaşlar ucuz fiyata bidon alsınlar diye buraya ilan koyduk telefonumuzuda bildirdik .bir telefon daha veriyorum telefonu çaldırın kapatın biz sizi ararız.0554 857 0 444 biz toptan satıyoruz.
diger konulara girmiyorum saygılar
Arkadaşlar
Mallarımız ithal malıdır. KDV siz veremeyiz. sızdırma gibi bir sorun yoktur. adı geçen yerde 30 tl ye satılan plastikdendir.bizim bidonlar metaldir.
www.nezihmakina.com
Yerimiz Karaköyde . Kürekçiler sok no 18 ptt sokagında anlasmalı kargomuz var 10 ye gider gaga dedigimiz parça bidonun agzına geçer boru şeklinde bir parça.