20 Litre Benzin Bidonu (Askeri Renk)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan carsibasi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,838

carsibasi

Ana Kamp
Yer
istanbul
askeri benzin bidonumuz gelmiştir.

tel 0554 857 04 44 212 249 35 67
fiat :30 tl+ kdv dir
toptan alımlarda indirim yapılır.
gaga 12.50 tl+kdv dir.Ayrıca 5 litre ve 10 litreleri mevcuttur....[

benzin bidonu.jpg

Etiketler

Yerimiz Karaköyde . Kürekçiler sok no 18 ptt sokagında anlasmalı kargomuz var 10 ye gider gaga dedigimiz parça bidonun agzına geçer boru şeklinde bir parça.

Merhaba arkadaşlar,
Arkadaşımızın sattığı ürün nedir bilmem ben üç sene önce Kartal Prektiker dan 30TL ye aldım gaga dediği parçayı Kadıköy'den reyon elemanının tarif ettiği yerden 15 TL ye aldım.Çok güzelde kötü tarafı ağzından kaçırıyor sanırım kapak iyi kapanıp yerine oturmuyor.Arkadaşımızın sattığı nasıldır bilmem belki arkadaş bir bilgi verirde benim bidonda sızdırmaz.
Fakat arkadaşımızın fiyatı uygun gibi.
NOT:Başka birtanede hurdacıdan aldığım ABD malı en az 40 senelik bidon inanın nokta kadar sızdırmıyor.Benden teyze oğlu isteyince onu verdim teknede kullanıyor.
Kalın sağlıcakla.

Arkadaşlar
Mallarımız ithal malıdır. KDV siz veremeyiz. sızdırma gibi bir sorun yoktur. adı geçen yerde 30 tl ye satılan plastikdendir.bizim bidonlar metaldir.
www.nezihmakina.com

benzin bidonu.jpg

Merhaba arkadaşım , ben sizin ürününüzü kötü demedim , pahalı demedim ,diyememde , zaten kimseninde böyle bir şey demeye hakkı yok canı isteyen parayı verip ister plastik ister metal alırhiç kimsenin ticareti beni ilgilendirmez , sadece bildiğim konuda bilgi verir deneyimlerim doğrultusunda arkadaşlarımı uyarırım.
Sanırım benim 30TL dediğim yerde satılanların plastik olduğunu söylediniz evet hem metal hemde plastik bidonlar satılıyor.Benim satın aldığım plastik filan değil metal şu anda depoda yarın fotoğraflarını çekip eklemeye çalışırım.Şu anda arabada değil malzemeleri depoya koydum biraz uzakta.Fakat benim bidonumda metal.Ben sanırım plastikle metali ayırabilecek kadar yetenekliyim.Plastik bidonumda var inanın onun sızdırmazlığı çok iyi damla kaçırmıyor.(Ben seyehata çıkarken mutlaka yanıma aracımın deposu kadar yedek yakıt alırım yolum kısa olsa bile bu huy değişmez)
Ukalalık yapmıış olmayayım da birçok belki 20 nin üzerinde araba toplatmış vede metalle 8-9 yaşlarımda (70 li yıllarda) el emeğiyle göz nuruyla av tüfeği imal eden dayımın yanında tanıştım.
Benimde almaya niyetim vardı.
Kalın sağlıcakla.

Arkadaşlar ucuz fiyata bidon alsınlar diye buraya ilan koyduk telefonumuzuda bildirdik .bir telefon daha veriyorum telefonu çaldırın kapatın biz sizi ararız.0554 857 0 444 biz toptan satıyoruz.
diger konulara girmiyorum saygılar

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR