Merhaba arkadaşım , ben sizin ürününüzü kötü demedim , pahalı demedim ,diyememde , zaten kimseninde böyle bir şey demeye hakkı yok canı isteyen parayı verip ister plastik ister metal alırhiç kimsenin ticareti beni ilgilendirmez , sadece bildiğim konuda bilgi verir deneyimlerim doğrultusunda arkadaşlarımı uyarırım.
Sanırım benim 30TL dediğim yerde satılanların plastik olduğunu söylediniz evet hem metal hemde plastik bidonlar satılıyor.Benim satın aldığım plastik filan değil metal şu anda depoda yarın fotoğraflarını çekip eklemeye çalışırım.Şu anda arabada değil malzemeleri depoya koydum biraz uzakta.Fakat benim bidonumda metal.Ben sanırım plastikle metali ayırabilecek kadar yetenekliyim.Plastik bidonumda var inanın onun sızdırmazlığı çok iyi damla kaçırmıyor.(Ben seyehata çıkarken mutlaka yanıma aracımın deposu kadar yedek yakıt alırım yolum kısa olsa bile bu huy değişmez)
Ukalalık yapmıış olmayayım da birçok belki 20 nin üzerinde araba toplatmış vede metalle 8-9 yaşlarımda (70 li yıllarda) el emeğiyle göz nuruyla av tüfeği imal eden dayımın yanında tanıştım.
Benimde almaya niyetim vardı.
Kalın sağlıcakla.