cassa de x kullanıcısının son içeriği

1. C

Çekme Karavan Su İzolasyonu İçin Tavsiyeler

Ynt: Çekme Karavan Su İzolasyonu İçin Tavsiyeler dışarıdan
  2. C

Ynt: Çekme Karavan Su İzolasyonu İçin Tavsiyeler iç mekandan
  3. C

Yaz sonu aldığım 5.25 sally marka çekme karavanimin foça yağmurlarına artık yeter dediği bir ana geldi. Akıntı şeklinde bir su alma durumu yok fakat tavanın içinde sararmalar ve mutfak dolabının iç duvar köşesinden şiddetli bir terleme mevcut, sararmalar gün be gün artıyor. Fotoğraflayıp...
  4. C

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tabi 2 hafta içerisinde tam bir datça turu ve akabinde marmaris le devam etmeyi düşünüyorum 1 - 2 ay kadar sürmesini planlıyorum
  5. C

Dünyanın 2. Büyük Feneri; Şile

Ynt: Dünyanın 2. Büyük Feneri; Şile Geçen hafta şile - ağva arası gezi yapmıştım 3 günlük mutlaka Akçakese ve imrenli yi görün derim.
  6. C

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. İstanbul Erenköy'de oturuyorum, aslen Arnavutum. Öyle dağ, orman, çayır, çimen sevdam yoktur. Ben deniz ve sahil kesimlerinden keyif alırım, genelde yalnız gezileri tercih ederim. Hayvanları insanlardan çok severim. Tercihim az ve öz...
  7. C

Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma?

Ynt: Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma? Öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım ve 2 hafta içerisinde datça da bir gezi planlıyorum ve ordada vahşi yaşamın oldukça faal olduğunu biliyorum tilki, ayı, yaban domuzları ve kurtlar ben ormanlık alanlardan ziyade deniz aşığı bir insanım ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri