caveman kullanıcısının son içeriği

1. C

2006 Liberty Limited İçin Skid Plate

Herkese selam, Uzun bir araştırma/inceleme döneminden sonra ilk arazi aracımı almış bulunuyorum. Kendisi 2006 cherokee limited. Aracı arazide denmeden yapmak istediğim ilk değişiklik halihazırda aracın üzerinde bulunan basamak marşpiyelleri skid plate'lerle değiştirmek. Yani aracı biraz...
  2. C

liberty ile ilgili sorular

Herkese merhaba, Bir liberty alarak aranıza katılmak istiyorum. Özellikle 2004-2007 arası araçlarla ilgileniyorum. Kesin kararımı vermeden önce kafamdaki bir iki soru işaretini silmem lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şu konuları öğrenmek istiyorum. 1) 2004-2007 liberty dizel (2.8 crd)...
  3. C

Liberty hakkında bilgi

Herkese selamlar. Aranıza yeni katılmak üzereyim. Liberty'lerin 2001-2007 arası modelleriyle ilgileniyorum. İkinci el piyasasında bunlardan bir çoğuna rastladım. Yani bu konuda bir sorun yok. Yalnız kafamda şu sorular var: 1) İlgilendiğim motor tipi 2.8 CRD. Bütün dizel araçlarda olduğu gibi...
  4. C

Yeni Forester

Ynt: Yeni Forester Forester'larda ciddi arazi araçlarınınkiyle karşılaştırıldığında çok düşük olamayan (1.25:1) ama kullananların gerektiğinde oldukça kullanışlı buldukları iki kademeli bir low range şanzıman vardı. Ben de bir tanıdığımın forester'ının bu vitesini kullanarak çamura saplanmış...
  5. C

Yeni Forester

Herkese selamlar, Forester'ın yeni modeliyle ilgileniyorum. Yabancı internet sitelerinde okuduğum kadarıyla 6 ileri düz vitesli dizel forester'ın yakıt ve güç performansı hayli başarılı. Yalnız subaru dizel modeli arazi şanzumanından mahrum bırakmış. Bu arazi vitesi olan benzinili modele karşı...
  6. C

Pajero Pinin

Doğada gezmeyi seven herkese selam, Aranıza yeni katıldım ve ilk off-road aracımı almak üzereyim. Şehirde de rahat kullanılabilecek ufak tefek bir araç aradığım için pajero pinin'le ciddi şekilde ilgileniyorum. Bu araçla ilgili burada sormak istediğim sorular bazı arkadaşların daha önce...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri