Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz
arkadaslar kararsız kaldıgım ıkı aracında modelı bunlar işte
NAVARA D/C 4X4 LE 5A/T
NAVARA D/C 4X4 LE 5A/T UZUN KASA bu
kısa şase daha hoş gozukuyor pazar gunu bayıde baktım .. benım yuk tasıma gıbı ıslerım olmaz sadece balıga gıderken kullancam oyle off road fılan pek yapmam ayrıca sehır ıcınde de gunluk ıslerım ıcın kullancam .... ayrıca ozellık olarak bı fark...
kısa şase daha hoş gozukuyor pazar gunu bayıde baktım .. benım yuk tasıma gıbı ıslerım olmaz sadece balıga gıderken kullancam oyle off road fılan pek yapmam ayrıca sehır ıcınde de gunluk ıslerım ıcın kullancam .... ayrıca ozellık olarak bı fark...
ıyı gunler yenı 2011 automatıc vites navara almayı dusunuyorum
4x4 le ile 4x4 le uzun şase arasında kullanım acısından bı farklılık oluyormu merak edıyorum
pek fazla arazıye cıkmıyorum anca hafta sonları babamla balıga gıdınce wolksvagen carevella ıle rahatca ıstedıgımız yollara...