caylakk kullanıcısının son içeriği

1. C

Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz yarın ılk ısım bayıye gıdıp kısa şase 4x4 le nın sıparısını vercem
  2. C

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz bıde bayıye sormayı unuttum 4x4 unun vergısı ne kadar
  3. C

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz arkadaslar kararsız kaldıgım ıkı aracında modelı bunlar işte NAVARA D/C 4X4 LE 5A/T NAVARA D/C 4X4 LE 5A/T UZUN KASA bu
  4. C

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz kısa şase daha hoş gozukuyor pazar gunu bayıde baktım .. benım yuk tasıma gıbı ıslerım olmaz sadece balıga gıderken kullancam oyle off road fılan pek yapmam ayrıca sehır ıcınde de gunluk ıslerım ıcın kullancam .... ayrıca ozellık olarak bı fark...
  5. C

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz kısa şase daha hoş gozukuyor pazar gunu bayıde baktım .. benım yuk tasıma gıbı ıslerım olmaz sadece balıga gıderken kullancam oyle off road fılan pek yapmam ayrıca sehır ıcınde de gunluk ıslerım ıcın kullancam .... ayrıca ozellık olarak bı fark...
  6. C

ıyı gunler yenı 2011 automatıc vites navara almayı dusunuyorum 4x4 le ile 4x4 le uzun şase arasında kullanım acısından bı farklılık oluyormu merak edıyorum pek fazla arazıye cıkmıyorum anca hafta sonları babamla balıga gıdınce wolksvagen carevella ıle rahatca ıstedıgımız yollara...
  7. C

Navara Yükseltme Kiti Kaça Mal Olur?

Ynt: Navara Yükseltme Kiti Kaça Mal Olur? gecenlerde kıt ıcın ınternette arama yaparken sızın aracı (34 el 0980)i gordum cok guzel olmus

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR