Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)
Yunus Aydemir - Merter Onar ESKİŞEHİR scooter motor ;D
(Küçük motorla yolculuk deneyimi yaşamak ve birazda heyecan için )
Ynt: Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler...
Lise yıllarından sonra gitmedim hiç. Elbetteki o yıllar unutulmaz . Ne günlerdi bir otobüs dolusu kız-erkek karışık genciz. Eğlenceler , şarkılar yol boyunca hiç bitmezdi :D
Bayramda Saroz Kömür Limanındaki dalışa gidecem. Yol...
1- Çadır konusunda seval hanıma mesaj atın kendisi ayarlıyabileceğini söylemişti.
2- Sadece dönüş değil kömür limanına giderkende İstanbuldan katılmak isteyipte aracı olmayan arkadaşlarıda yanınıza alırsanız daha iyi olur...
Ynt: Balıkesir-Çanakkale-Bursa Gezimden Notlar,Kareler...
Öncelikle Hoşgeldiniz ;
Çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz. Erdek lise yıllarında her hafta sonu gittiğim güzel bir sahil ilçemiz. Resimleri gördükçe tekrardan o yıllara geri döndüm diyebilirim :D
Resimlerin devamınıda bekliyorum...
Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?
Seni tebrik ediyorum hemşerili kardeşim :) Güzel gezi yapmışsınız. Şehirlerarası yollarda tır ve kamyon sürücülerine çok dikkat edin tüm yollar kendilerine aitmiş gibi araç kullanıyorlar.Bu zamana kadar bende hiç yapmadığım birşeyi yapıp araba...
12 km toprak yol olması hiç sorun değil bizim için. Onun öncesinde 500 km lik şehirler arası yol var. Kamyonlar , otobüsler ve araçlar eşliğinde ;D
Daha önceden çok defa şehirler arası motor yolculuğu yaptık fakat bu...
Eskişehirden bizde geliyoruz. Bayramın 2. günü sabahı ordayız. Biz yolculuğumuzu biraz daha heycanlı hale getirmek için araba ile gelmektense şirketin 2 scooter motoruna el koyduk onlarla gelecez ;D
1. Seval Duban
2...
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
eğer gelebilseydim inanın festival alanında elimde balıklarla " Ertuğrul Bey siparişleriniz hazır" diye bağıra bağıra gezecektim ;D
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Çok güzel bir etkinlik olmuş gene ama malesef ben gelemedim :'( Gece arabanın hainliğiyle karşılaştım. Nallıhan yakınlarında gece arıza yaptı mecburen araba başında sabahladım. Cumartesi günü de nallıhandan usta getirdim...
Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Hiç sorun değil Ertuğrul Bey , kenardan avlanırız bizde :D Botu balıkla dolduracağımıza küfeleri doldururuz ;D