cehchen kullanıcısının son içeriği

1. C

Satılık Kesik OK-144 6.00 16C

Ynt: Satılık Kesik OK-144 6.00 16C Merhabalar böyle bir lastiğe ihtiyacım var foto eklerseniz sevinirim
  2. C

vitrara cj samurai niva atc offroad 15 139.7 5 bijon jant

Ynt: vitrara cj samurai niva atc offroad 15 139.7 5 bijon jant merhaba ilan güncelmi irtibat numarası alabilirmiyim teşekkürler...
  3. C

İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

güzel çalışmalar yakından takip ediyoruz saygılar
  4. C

aracımda görüntüyü seviyorum ama ayna mahrutiyle oynayamam :)) o zaman sadece şnorkel takalım hafta içi servise uğrarım görüşürüz...
  5. C

sakaryada arazi araçları modifikasyonu yapan x firmadan fiyat almışdım hem yükseltme hem flanş fiyatı çok yüksek gelmişdi.bi arkadaşım sizi tavsiye etti fiyatlarınızdan ve işçiliğinizden memnun kaldım kısmet olursa aracıma kupa yükseltmeside yapdırmak istiyorum...şnorkel montajıda yaparmıyız...
  6. C

bende aracıma port bagajı şemsettin beyden temin ettim çok memnunum.prot bagaj ayakları çok kullanışlı hiç bir yeri delmeden montajını yaptı fiyatta kullanılan malzemeye yapılan işçiliğe göre güzel...ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim
  7. C

Fiyatına Aldanmayın Sıkıntılı Araç

üstad o simsarlarında devri bitti bee herkez kimin ne olduğunu öğrendi kimden ne alınır ne satılır kaça alınır :)
  8. C

tabiki fiyat güzel model güzel ama güzel olmayan satıcının yaklaşımı.bi görüş sana aracı anlatsın daha sonrada git bi incele aracı sonra yorumlarını burda paylaş :)
  9. C

araç babamın ailecek kullanıyoruz hata yok sadece boya var deniliyo işini gücünü bırakıyon iyi kötü masraf ediyon gidiyon saatlerce bekliyon niye bekletildiysek bilmiyorum tahminim benden önce başkalarıda bakdı araca beğenilmedi bize ruhsatsız getirildi onuda anlamış değilim kusurları...
  10. C

arkadaşlar fiyatına ve satıcıya aldanarak gittim bakdım araç soldan yatmış tavan bombeli ve macun dolu macunlar çatlama yapmış.araç hem motor hemde çok acil boya istiyor niyeti olan arkadaşlar bi düşünsün boşa zaman ve yol masrafı harcamasın.satan arkadaşda çok net bi insan değil yanaşmayın...
  11. C

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

araç gerçekten güzel böyle bir aracım olsun çok isterdim 15 bin tl param var uyarmı acabaa
  12. C

4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) arkadaşlar yazdıklarınızla dilin kemiği olmadığını birkez daha ispatladınız.bu arkadaşlar bu organizasyonu hazırlaya bilmek için ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar maddi manevi birçok emek sarf ettiler sırf bu...
  13. C

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) birkana katılıyorum konuralp bey ladanız varken dağlardan inmiyordunuz hep araç çamurlu gezerdiniz 4runnurla kasisden geçerken bile yavaşlıyorsunuz anlamadım :) artık arabanın hakkını verin ama
  14. C

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) konuralp bey sizin araçda m/t lastikgörmek istiyoruz :))) hafta sonu yarışacaksınız deeğilmi
  15. C

Ynt: 4. Geleneksel Ercova Yaylası Anadolu Off Road Oyunları (29 - 30 Ekim 2011) şener bey dediğiniz gibi bugün etaptaydık.sapancalı dostlarla güzel bi etap hazırladık tamamen pilotaja dayalı parkur oldu araçları üzmeden keyifli bir yarış olucak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri