Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLARIMA daha öncegözlük kullanmanın önemi için kendimce uyarmaya çalıştım şimdide emniyet kemerinin önemi için yazım olacak cuma akşamı geliboluya kampa gitmek için arkadaşımla yola çıktık akşam 10.30 gibi tekirdağ malkara yolu üstünde ben 90 diğer aracın hızını bilemiyorum kafa kafaya...
Ynt: Garmin 60csx veya Oregon 550 de Backtrack?
ben garmin kullanıyorum hava çok kapalı ve bulutlu olduğu zaman uyduları bulamıyor BUSHNELL GPS Back tracker bu gpsi almak istiyorum bundada aynı sorunu yaşarmıyım
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
iyi günler bende bahçe şehirdeyim ismim cem pazar bi gezi olacakmı katılmak isterim sahara 94 bi çarşamba akşamı sizi ziyaret edicem inş
Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan
ilk başta ilginiz için teşekkürler emin değilim aşarıdan ses gelince öyle dedim difransiyelde olabilir ama işten bi vakit bulursam bi ustaya gösterecem bu konularla ilgili tanıdığınız istanbul avrupa yakasında bi ustta varmı
Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan
REİS USTA teşekkürler ben mekaniken hiç anlamam araç boşta çalıştığında sorun yok gaza bastığındada sorun yok giderkende ses yok taki viteste giderken ayağımı gazdan çektiğimde acayip bi ses geliyor
ilk önce Reis Ustaya (Dursun usta)yardımları için teşekkürler 94 model bi saharam var ayagımı gazdan çekince şanzumandan çok ses yapıyor nedendir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum bu halden diğer hale getirebildim
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Bende sizi kırdıysam özür dilerim sözüme :) başladım :) bitirdim bilmeden bi kabahat ettiysem kusuruma bakmayın bende samimiyetten yazdım herkes kendince bi yol bulmuş stres atmak için bedne bu ortamda mutlu oluyorum bide düşündüm ben bu avı neden çok...