cem maçıkan kullanıcısının son içeriği

1. cem maçıkan

Okumanızı Tavsiye Ederim

ARKADAŞLARIMA daha öncegözlük kullanmanın önemi için kendimce uyarmaya çalıştım şimdide emniyet kemerinin önemi için yazım olacak cuma akşamı geliboluya kampa gitmek için arkadaşımla yola çıktık akşam 10.30 gibi tekirdağ malkara yolu üstünde ben 90 diğer aracın hızını bilemiyorum kafa kafaya...
  2. cem maçıkan

Garmin 60csx veya Oregon 550 de Backtrack?

Ynt: Garmin 60csx veya Oregon 550 de Backtrack? ben garmin kullanıyorum hava çok kapalı ve bulutlu olduğu zaman uyduları bulamıyor BUSHNELL GPS Back tracker bu gpsi almak istiyorum bundada aynı sorunu yaşarmıyım
  3. cem maçıkan

Bushnell Backtrack Gps Yön Bulma+Dijital Pusula

Ynt: Bushnell Backtrack Gps Yön Bulma+Dijital Pusula slm ürün duruyormu hala duruyorsa konuşabilirmiyiz almak istiyorum 05322882333
  4. cem maçıkan

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? teşekkürler
  5. cem maçıkan

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? iyi günler bende bahçe şehirdeyim ismim cem pazar bi gezi olacakmı katılmak isterim sahara 94 bi çarşamba akşamı sizi ziyaret edicem inş
  6. cem maçıkan

sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan

Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan inşallah
  7. cem maçıkan

Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan ilk başta ilginiz için teşekkürler emin değilim aşarıdan ses gelince öyle dedim difransiyelde olabilir ama işten bi vakit bulursam bi ustaya gösterecem bu konularla ilgili tanıdığınız istanbul avrupa yakasında bi ustta varmı
  8. cem maçıkan

Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan REİS USTA teşekkürler ben mekaniken hiç anlamam araç boşta çalıştığında sorun yok gaza bastığındada sorun yok giderkende ses yok taki viteste giderken ayağımı gazdan çektiğimde acayip bi ses geliyor
  9. cem maçıkan

sıfır ayarında 12000 ld sentetik halatlı power vinch

Ynt: sıfır ayarında 12000 ld sentetik halatlı power vinch 10000 lik çelik halatlısını yeni aldım almasaydım alırdım hayırlı satışlar
  10. cem maçıkan

Ynt: sahara sahibiyim ufak ufak topluyorum şanzumanından anlayan bu İran yapımıymış (sahara harttop) diye geçiyor ruhsatta.resim bu araca ait
  11. cem maçıkan

ilk önce Reis Ustaya (Dursun usta)yardımları için teşekkürler 94 model bi saharam var ayagımı gazdan çekince şanzumandan çok ses yapıyor nedendir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum bu halden diğer hale getirebildim
  12. cem maçıkan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu zirvelerin sesi yorumun için teşekkürler
  13. cem maçıkan

4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor

Ynt: 4.Beykoz Off-Road oyunları başlıyor bende aracım çıkarsa katılmayı düşünüyorum sizlerle tanışmak güzel ve eğlenceli olucak eminim
  14. cem maçıkan

Satılık - Kapalı Römork

Ynt: Satılık - Kapalı Römork istanbulda olsaydı alırdım bende avcılıkla uğraşıyorum
  15. cem maçıkan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bende sizi kırdıysam özür dilerim sözüme :) başladım :) bitirdim bilmeden bi kabahat ettiysem kusuruma bakmayın bende samimiyetten yazdım herkes kendince bi yol bulmuş stres atmak için bedne bu ortamda mutlu oluyorum bide düşündüm ben bu avı neden çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri