cemtascioglu kullanıcısının son içeriği

1. cemtascioglu

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Gene erkana opturcez kendimizi dur bakarim
  2. cemtascioglu

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı Arkadaslar isteyen olursa zeytin ve zeytin yagi daha bitmedi
  3. cemtascioglu

Ynt: % 100 organik zeytin yağı yok arkadaslar önemlı değil herkes ıstediğini yazıp paylasa bilir ve birbirimizin eksiklerini tartısıp öğreniriz simdi gelerim bal konusuna 4 kg bal 100 tl böyle bir sey yok sahte onlara gılıkoz surubu katıp 1 kg balı 10 kg yapıyorlar ben balımı mucahıtten aldım...
  4. cemtascioglu

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bu sabah ilk günaydın benden gelşin günaydın arkadaşlar
  5. cemtascioglu

Ynt: % 100 organik zeytin yağı arkadaslar zeytinde olmus gibi bugun yedim dayanamadım oda çok güzel olmuş ben 3 ay dedim ama nerdeyse olmus max 10 gunu var olmaya bugun zeytin siparişlerini gönderiyorum
  6. cemtascioglu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi daha ne yapsın cocuk offroad kralını yapar artık bu saatten sonra :)
  7. cemtascioglu

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? bence bu kisiye göre değisir bende kampa cok giderim özellikle kış kamplarına daglarda ormanlarda yaylalarda kalırım biz araçlarla gidiyoruz jenaratörden tutunda yağlı radyatörüne ne arasanız var :D valla cadırda tulumsuz tulumu battaniye...
  8. cemtascioglu

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları hepsi sahane masallah
  9. cemtascioglu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi :) adam benle offroad gide gide gördü baktı kararını verdi benim hiç bir foksiyonum olmadı ama td5 olmustur :D
  10. cemtascioglu

Ynt: % 100 organik zeytin yağı valla begendiginice cok sevindim bu yagın en saf hali tamamen katkısız
  11. cemtascioglu

Ynt: % 100 organik zeytin yağı altay saol parayı göndermisiniz erdekteyim yag ve zeytin almaya geldim pazartesi günü göndercem bilginiz olsun
  12. cemtascioglu

Ynt: % 100 organik zeytin yağı saol burak tesekkur ederim yag kursatta :D tamam ahmet abi ayırdım
  13. cemtascioglu

Ynt: % 100 organik zeytin yağı Ahmet abi 5 lt yetermi
  14. cemtascioglu

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Faruk abimim mekani cennet olsun melek gibi bir insandi onun gibisi az gelir bu dunyaya
  15. cemtascioglu

The Team 34 / İtina İle SUZUKI Çekilir / 23.Nisan.2010

Ynt: The Team 34 / İtina İle SUZUKI Çekilir / 23.Nisan.2010 Suzuki bence her zamanda soylerim onla gidemiycegim yer yok ormanin faresidir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR