Cem Bey Merhaba;
Yanlış anlaşılmazsa bir konuda yaptığınız yanlışlığı dile getirmek istiyorum.Kesinlikle şahsınıza ya da ürününüze karşı bir tutumum yok.Zeytin yağınızı tamamen doğal koşullar altında, saf olarak yetiştiriyor hiçbir ilaçlama/katkı maddesi, suni gübreleme vs. yapmadan organik üretim kriterlerinde üretiyor olabilirsiniz.Ancak bu üretimi tarım bakanlığına bağlı bir organik sertifikasyon kuruluşu tarafından denetimini yaptırıp, analiz ettirip, organik sertifikası almadan yaptığınız ürün organik olmaz.
Amacım yanlış anlaşılmasın, ürününüz organik kriterlerinde üretilmiş olabilir ancak, organik sertifikası olmadan organik olmaz.Bunu size yönelik bir hareket olarak değil de, Farklı bir alanda 7 senedir organik sektöründe üretim yapan ve bunun mücadelesini veren bir bireyin hassasiyeti olarak algılarsanız sevinirim.Türk toplumunun daha Organik kavramıyla tam yakından tanışmamış olması, detaylarını bilmemesi sebebiyle bu kavramlar hala ülkemizde tam anlamıyla oturmamış.Bu tür %100 organik vs. gibi tanımlarla kafalar daha da karışmaktadır.Bunun yerine %100 doğal tanımını kullanabilirsiniz.
Saygılar.