cemy kullanıcısının son içeriği

1. C

Satılık 1977 model CJ5

Ynt: Satılık 1977 model CJ5 selam arkadaşım bende bu aralar bu tarz bi arac arıyorum ama pek dediğin kadar param yok ama aracınızda takılı olan vincede ihtiyacım yok vinci cıkartıp tekrar bi fiyatlandırma yapabilrmisiniz??? teşekkur ederim
  2. C

9.000 TL'ye Kadar Jeep CJ** Almak İstiyorum Ama Hiç Bir Şey Bilmiyorum

Ynt: 9.000 TL'ye Kadar Jeep CJ** Almak İstiyorum Ama Hiç Bir Şey Bilmiyorum gercekten bu konu için doğru yerde ve doğru insanlarla konuşuyorum bu zamana kadar kimse bukadar yardımcı olmamıştı cok teşekkurler hepinize ama ocellikle ulusotomotiv mutlaka gelicem bu aralar cok yoğun calıştım için...
  3. C

Ynt: 9.000 TL'ye Kadar Jeep CJ** Almak İstiyorum Ama Hiç Bir Şey Bilmiyorum teşeukkurler arkadaşlar ben istanbuldayım ama sehir olarak pek fark etmez eskişehirliyim ayrıca ynaı ankara istanbul izmit veya tatil beldelerinden birindede olsa fark etmez gidebilirim yanı biraz daha bırıktırmek...
  4. C

Merhaba arkadaşlar ben yenı katıldım aranıza benım bir sorunum var 9 bine yakın bi param var ve bu parayla bir cj-5oncelikli olmak uzere cj serisinden bi araba isityorum off-road gibi bi tutkum yok sadece kaportası ve motoru iyi durumda olsun yeter sizce bu paraya bulabilirimiyim nelere dikkat...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR