Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200 Yakıt Durumu
Asıl Merak ettiğim ise makyajlandığında 5 ileri otomatik kondu makinaya .. Kullanan arkadaşlardan ricam bilgi vermeleri . 4 ileri Otomatik ile fark var mı ? Yakıt Nasıl ?
Ynt: L200 Yakıt Durumu
katılıyorum. son 20 depodur sayacı resetlemedim. 2008 4x4 Otomatik kasa kapalı 255 65 17 AT lastikler var. 12.8 Litre nuh diyor peygamber demiyor. 500 km zor yapıyorum. ee araç hiç kimse binmeden 2.2 ton geliyor. İş gereği kullanıyorum. yoksa gündelik...
Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi
Bu Senede Geçen Sene gibi 2008 L200 4x4 ün vergisini bir alt kademeden ödedim ( 6 aylık 1.250 TL yerine 885 TL) Fakat ben geçen seneden başvurdum diyerekten ödeme işini son günlere bırakmıştım. Bu indirimden yararlanmak için her sene tekrar başvurmak...
Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi
Sadece Ocak Pulunu ödediysen Fazla Ödemişsin .. Vergi indiriminden sonra 6 aylık pul sekizyüz küsür lira... indirimden önceki hali bile binyüz küsür lira...
Merhaba Arkadaşlar.. 2008 L200 4x4 Intense Lux Otm. Sahibiyim... Sigortacımla son görüşmemde aracın kasko bedelinin 38.000 TL olduğunu söyledi .. gerekli evrağı gönderecek. Yıllık 2.321 TL olan Vergi aracın %5 değerini geçtiği için 1801 cc - 2000 cc sınıfından yani 1.643 TL ödüyorsunuz...