Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Eski Niva (87 - 92 Model) Almanın Artıları Eksileri Nelerdir?
Herkese Selamlar..
Doğa tutkulusu birisiyim. Aracım yok. Niva almak istiyorum.
Araçtan anlamıyorum sizlere danışmak istiyorum. 6.000 lira ya bu araç çok uygun giibi geldi. Yardımcı olursanız sevinirim, saygılar...
Ynt: Defender Vinç ve Lastik Hakkında Yardım
Evet sadece arasıra kullanacağız. Arasıra dediğim araç ne kadar sıklıkla batarsa, o zaman vinç devreye girecek :)
Bilgiler için çok teşekkür ederim, vermiş olduğunuz bilgilere göre hareket edicem. Teşekkürler.
235.85.16 ölçülerinde dişli kar lastiği. Elinizde mevcut mu ? 1988 model 2.5, 110 defender im var. Bildiğiniz gibi 2 tonluk aracım. Buna uygun hangi vinç almalıyım. Hangisini önerirsiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim, saygılarımla.
Aşağıdaki adreste bulunan vinçlerden sizce en uygunu hangisidir...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar, ben Ali. Bursa'lıyım. Yaş 20 :)
Doğa tutkusundan dolayı elimizden geldiğince abilerimizle araziye çıkıyoruz. Sitenizi bi büyüğüm göstermişti. İyiki tavsiye etmiş gerçekten çok önemli ve güzel bilgileri paylaşıyosunuz. Hepinize teşekkürler...