Çermik kullanıcısının son içeriği

1. Çermik

Eski Niva (87 - 92 Model) Almanın Artıları Eksileri Nelerdir?

Ynt: Eski Niva (87 - 92 Model) Almanın Artıları Eksileri Nelerdir? Herkese Selamlar.. Doğa tutkulusu birisiyim. Aracım yok. Niva almak istiyorum. Araçtan anlamıyorum sizlere danışmak istiyorum. 6.000 lira ya bu araç çok uygun giibi geldi. Yardımcı olursanız sevinirim, saygılar...
  2. Çermik

ANTOFF Karadeniz gezisi

Ynt: ANTOFF Karadeniz gezisi Resimler harika... Çok güzel bi gezi olmuş..
  3. Çermik

Defender Vinç ve Lastik Hakkında Yardım

Ynt: Defender Vinç ve Lastik Hakkında Yardım Evet sadece arasıra kullanacağız. Arasıra dediğim araç ne kadar sıklıkla batarsa, o zaman vinç devreye girecek :) Bilgiler için çok teşekkür ederim, vermiş olduğunuz bilgilere göre hareket edicem. Teşekkürler.
  4. Çermik

Ynt: Defender Vinç ve Lastik Hakkında Yardım Teşekkür ederim. T-max ve NETLIFT arasında kaldık. Galiba T-max tercih etmem gerek.
  5. Çermik

Ynt: Defender Vinç ve Lastik Hakkında Yardım Vinç hakkında yardımcı olabilcek yok mu ?
  6. Çermik

Ynt: Defender Vinç ve Lastik Hakkında Yardım Çok teşekkür ederim. Forum hakikaten çok yararlı ve okurken zevk aldığım bilgiler içeriyor.
  7. Çermik

235.85.16 ölçülerinde dişli kar lastiği. Elinizde mevcut mu ? 1988 model 2.5, 110 defender im var. Bildiğiniz gibi 2 tonluk aracım. Buna uygun hangi vinç almalıyım. Hangisini önerirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim, saygılarımla. Aşağıdaki adreste bulunan vinçlerden sizce en uygunu hangisidir...
  8. Çermik

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, ben Ali. Bursa'lıyım. Yaş 20 :) Doğa tutkusundan dolayı elimizden geldiğince abilerimizle araziye çıkıyoruz. Sitenizi bi büyüğüm göstermişti. İyiki tavsiye etmiş gerçekten çok önemli ve güzel bilgileri paylaşıyosunuz. Hepinize teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR