Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yakıt degişkendir şürüş sekli motorun durumu hep etken hava flitren gaz beynin ateşleme sistemi bunlar iyi ise yakıt makul seviyede kullanırsın 10 sene voltran gaz beyni kullandım gecen ay lovato 90 -140 kw beyin taktım coook memnum k-n acık hava flitresi kullnıyorum lpg km 35 kuruş yakıyor...
Ynt: Cj5 Motor Değişimi-fotoğrafları Anca Çekebildim...
ön makasların altına caster acısı versindiye kama koyman lazım 120 giderken öerak etme direksiyonu bırakacaksın ozaman
cj lerde caster acısı 0 sen 5 ile 7 derece ararası verir isen aracın saga sola cekme derdi ortadan kalkar öntakımda cok...
Ynt: Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ
4ileri sanzıman dizel isuzu 2sever bodruma sorunsuz gidip gelmişti
zaten bu arabaları ya sehir icinde ya dağda kullanacak sın korkuzuzca
gerisi sana kalmış
Ynt: Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ
var birtane cj8 ayarında wilys 1962 isuzu 1900cc hard toplu 7kişi rahat oturur içinde
tabiki masra f var boya kaporta yuruyeni ii
Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz
http://eu.goodyear.com/tr_tr/tires/repository/WranglerDuraTrac/index.jsp
ben su an kullanıyorum yol tutuş fren mesafesi diş aralarında özel bir sistem camur kesinlikle tutmuyur sadece mucır ve ufak taş sıkısabilir kendisi atıyor
ses hic yok...
Ynt: aks ve porya takarken gözden kacan noktalar nelerdir?
konik gecmelerde ısıl bir işlem yapılmadıgını biliyorum
pek mantıklı olmasa gerek poryanın ısıtılıpda takılması sertlik degerleri değişir !!!
yakın zaman ayrı zaman larda kece ve rulman değişimini gördüm çektirmeyle dahi zor cıkartıldı...
Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı
kolay gelsin
istedin gibi olur insallah
hepimizin ortak derdi disk fren sen bunu cözmüşsün
kullanılan malzeme hakkında yardımcı olursan herkese bir faydası dokunur önve arkada kullanılan diskve klaper msla
gemlik teyim aracı görmek isterim