cesurbilo kullanıcısının son içeriği

1. cesurbilo

CJ kullananlar yardımcı olabilir mi

yakıt degişkendir şürüş sekli motorun durumu hep etken hava flitren gaz beynin ateşleme sistemi bunlar iyi ise yakıt makul seviyede kullanırsın 10 sene voltran gaz beyni kullandım gecen ay lovato 90 -140 kw beyin taktım coook memnum k-n acık hava flitresi kullnıyorum lpg km 35 kuruş yakıyor...
  2. cesurbilo

Cj -5 Ortalama Yakıt

lpg 35 kurus 63 tl 180 km 170km civarı benzin km degil ayda 1000 tl yaktı
  3. cesurbilo

Cj5 Motor Değişimi-fotoğrafları Anca Çekebildim...

Ynt: Cj5 Motor Değişimi-fotoğrafları Anca Çekebildim... http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=caster&_from=R40&_osacat=34998&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcaster+cj.TRS0&_nkw=caster+cj&ghostText=&_sacat=34998 burdan başla benim taktığım yanılmıyorsam 7 dercelik sen...
  4. cesurbilo

Cj5 Motor Değişimi-fotoğrafları Anca Çekebildim...

Ynt: Cj5 Motor Değişimi-fotoğrafları Anca Çekebildim... ön makasların altına caster acısı versindiye kama koyman lazım 120 giderken öerak etme direksiyonu bırakacaksın ozaman cj lerde caster acısı 0 sen 5 ile 7 derece ararası verir isen aracın saga sola cekme derdi ortadan kalkar öntakımda cok...
  5. cesurbilo

Cj 8 Motor & T150 Şanzuman

Ynt: Cj 8 Motor & T150 Şanzuman hava flitresini alabilirim
  6. cesurbilo

Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ

Ynt: Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ 4ileri sanzıman dizel isuzu 2sever bodruma sorunsuz gidip gelmişti zaten bu arabaları ya sehir icinde ya dağda kullanacak sın korkuzuzca gerisi sana kalmış
  7. cesurbilo

Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ

Ynt: Şehir İçi Gündelik Kullanım İçin CJ var birtane cj8 ayarında wilys 1962 isuzu 1900cc hard toplu 7kişi rahat oturur içinde tabiki masra f var boya kaporta yuruyeni ii
  8. cesurbilo

Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz http://eu.goodyear.com/tr_tr/tires/repository/WranglerDuraTrac/index.jsp ben su an kullanıyorum yol tutuş fren mesafesi diş aralarında özel bir sistem camur kesinlikle tutmuyur sadece mucır ve ufak taş sıkısabilir kendisi atıyor ses hic yok...
  9. cesurbilo

aks ve porya takarken gözden kacan noktalar nelerdir?

Ynt: aks ve porya takarken gözden kacan noktalar nelerdir? konik gecmelerde ısıl bir işlem yapılmadıgını biliyorum pek mantıklı olmasa gerek poryanın ısıtılıpda takılması sertlik degerleri değişir !!! yakın zaman ayrı zaman larda kece ve rulman değişimini gördüm çektirmeyle dahi zor cıkartıldı...
  10. cesurbilo

CJ Temizleme İşlemi Başladı

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı kolay gelsin istedin gibi olur insallah hepimizin ortak derdi disk fren sen bunu cözmüşsün kullanılan malzeme hakkında yardımcı olursan herkese bir faydası dokunur önve arkada kullanılan diskve klaper msla gemlik teyim aracı görmek isterim
  11. cesurbilo

CJ Temizleme İşlemi Başladı

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı kolay gelsin belki fatdası olur http://www.earlycj5.com/forums/showthread.php?t=55431 helezon calışması

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri