cetin_ahmet kullanıcısının son içeriği

1. C

Yedigöller'de Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

Ynt: Yedigöllerde Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009) Vala helal olsun o balığı yakalamak baya bi ustalık gerektirir. Ayrıca yemekleride tek gectim.
  2. C

Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Ankara - Nallıhan - Seben Kamp ve Trekking Notları (21-22 Şubat 2009) Çok güzel bir gün olmuş sizin için. Keşke imkanlarımız olsada bizde gidebilsek. ( kar yamıyoki buralarda gidelim bi karda sucuk ekmek yapalım )
  3. C

İnceğiz Gölü ve Mağrasında Keşif Turu

Göle varmadan önce çamlık lan bölgeden geçtik. Gölü daha görmedik ama yürüyüşe her türlü devam ( elimizdeki havalı tüfektir. Herhangi bir av amacı yoktur. Yanlış anlaşılmasın ) Yol kenarındaki bir kır çiceği Doğada ki birliktelik Ve göle ulaştık. Burda öncelerden çok iyi turna...
  4. C

Çatalca'da Genel Bir Gezinti

Ynt: Çatalca'da Genel Bir Gezinti ;) Her hangi bir av yapmadık o gun sadece yanımızda devamlı bulundurduğumuz bir havalı tüfek, av amaclı değil.
  5. C

Tekirdağ; Mermerköy - Nişantepe - Yeniköy Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Ynt: Tekirdağ; Mermerköy - Nişantepe - Yeniköy Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Ne kadar güzel manzaralar öyle keşke İstanbul' da aynı güzelikleri görebilseydik.
  6. C

Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Çok güzel bir gün olduğu beli, benim tam anlamadığım bu kar yağışı ile günlük güneşlik olan gün aynı gündemi geciyor.
  7. C

Bir Tenekede Tavuk da Bizden

Ynt: Bir Tenekede Tavuk da Bizden Saolun
  8. C

Ynt: Bir Tenekede Tavuk da Bizden Olmazmı. Tavuğun yanında kırmızı olandan. Balığın yanında olması gerekenden vardı ;)
  9. C

Ynt: Bir Tenekede Tavuk da Bizden Evet aynen dediğiniz gibi güelcene pişirip salatayla afiyetle götürdüm.
  10. C

Ynt: Bir Tenekede Tavuk da Bizden Buyrun bir tane daha kardelen fotoğrafı;)
  11. C

07 Şubat 2009 günü saat 2 buçuk gibi canımız teneke tavuk istedi ne yapalım nerde yapalım derken kendimizi inceğiz maralarının arka tarafında bulduk ve işte görüntüler. Tavuğu hazırlayıp ateşi yaktıktan sonra beklemeye başladık. Korları tenekein kenarına koymaya başladık. 40 dk...
  12. C

Ynt: Çatalca'da Genel Bir Gezinti İşallah bidahakinlerde bir organizasyon olursa toplu halde gidebiliriz.
  13. C

Slm arkadaşlar siteye yeni üye olduğum için sizlere ilk olarak 16.12.2007 yılına ait Çatalca gezimizi paylaşmak istedim. Firüzköyden çıkıp, Terkoz gölünün bir bağlantı dere kısmına gitik. İlk olarak Çanakcaya varmadan önceki eski köy evi Çanakaca köy girişinde ayak üstü bir kahvaltı...
  14. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Slm bende Ahmet Gezmeyi , doğayı ve balık tutmayı cok seviyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri