Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: cherokee arıyorum
yaramasına her arac yararda elimde kare kasaya ait kapılar var camurluklar oldugu için kare kasa arıyorum ama bi türlü bulamadım olursa kare kasa olucak yani anlıyacagınız .d
ya şöyle bi durum daha var benim elimde kare kasa cherokee nin kapılarıyla camurlukları var . O yüzden ben kazalı bi cherokee istiyorum . diger kazalı araclarıda biliyorum. Olursa bana kare kasa cherokee olması lazım öyle bişey bulursanız cok sevinirim.
şimdi normal bi cherokee almaya kalksan en düşük araba 15 bin tlden başlıyo onun sagını solunu yapıyom diyesiye 20- 25 bin tl ye cıkıcak ama hasarlı bişey alırsam 6-7 bine 12 bin tl ye felan mal olucak ve her türlü araziye girecem yok orası kırılacak burası büzülecek gibi...
hasarlı alırsam bana daha uygun olacagını düşünüyorum . daha önceden hasarsızı vardı yapıcaktım ama pahalıya maal olacagından yapmadım hasarlı olursa daha iyi olur . var mı acaba bildiginiz bi yerde .
Ynt: cherokee 4.0 hingoutput motoru cj ye olursa ne olur
motor komple ama conta yanınmasından dolayı kapak catlak . öncelikle bi kapak bulmam lazım nerede ve nasıl bulabilirim. motor hingoutput denilen motordan 1992 model jeep ten cıkma .
elimde 1992 model cherokee xj ye ait 4.0 hingoutput motoru var . bir tane cj alıp bu motoru ona takmayı düşünüyorum acaba şanzıman ve defransiyeller yeterli gelirmi veya bu motor cj de ne kadar iş yapar . şimdiden teşekkürler.
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 7. Bölüm Duyurusu (Kış Kampı)
7. bölüm izleyecegimiz video bulamadım bulan arkadaslar var sa paylaşabilirmi acaba ?
ya ben off road aracı yapıcam. off road gircem bana böyle kazalı veya hasarlı araç lazım. Kazalı veya hasarlı olmazsa maliyet cok artıyo o yüzden bana kazalı veya hasarlı lazım.