cherokee07
Ana Kamp
hasarlı veya kazalı benzinli cherokee arıyorum 4.0 veya 2.5 fark etmez satan arkadas varsa buraya yazması rica olunur. off road aracı yapacagımdan hasarlı weya kazalı daha uygun olacagını düşünüyorum
cherokee07' Alıntı:hasarlı veya kazalı benzinli cherokee arıyorum 4.0 veya 2.5 fark etmez satan arkadas varsa buraya yazması rica olunur. off road aracı yapacagımdan hasarlı weya kazalı daha uygun olacagını düşünüyorum
Merhabalar. Benim aracım kazalı falan değil ama alacağımıza karşılık almıştık dolayısıyla bayağı uyguna geldi. 5 sene yatmış temiz bir 1993 model Jeep GC 5,2 V8 Limited ZJ. Ben ikinci sahibiyim. İlk sahibi Türkiye'nin en zengin armatörlerinden biri. Aracın bakımı düzenli olarak Maslak / Sönmezler'de yapılmış. Orjinal kullanım kılavuzu bile araçta duruyor. Ne olur ne olmaz diye kısa aralıklarla 2 defa full bakımı yapıldı ve tüm sıvıları ve sarf malzemeleri değişti. Ben WJ almak istediğim için model yükseltmek üzere satmayı düşünebilirim. Alış fiyatım uygun olduğu için fiyat konusunda da uygun bir şeyler yapabilirim. İlgilenirseniz beni arayın : 0 532 543 36 21cherokee07' Alıntı:Kocaman sitede yok mu ya istedigim gibi araç![]()