cherokee arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cherokee07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,891

Etiketler
Ynt: cherokee arıyorum

İyi günler
İstediğiniz aracı en kısa sürede bulmanız,montajını da bu sitede paylaşmanız dileği ile
Saygılar
Batuhan

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
İstediğiniz aracı en kısa sürede bulmanız,montajını da bu sitede paylaşmanız dileği ile
Saygılar
Batuhan
teşekkürler ama hala buladım böyle bi araç

Sen yeni başladın aramaya ben 4 aydır arıyorum bulamadım.
Sana nacizane tavsiyem hasarlı araç alma bende senin gibi düşünüyodum ama hasarlı aracı ayağa kaldırmak emin ol düzgününü almandan pahalıya mal olur.
Bide bu işlerden anlayan ustalar var onlarla konuş eğer niyetin yarışlara girmekse aracın maliyeti çok yüksek olur 35 - 40 bin tl gibi ha yok ben sadece mahalli off road oyunlarına girecem diyosanda bence hasarlı alma düzgün bir araba al güzelce modifiye et bin.

hasarlı alırsam bana daha uygun olacagını düşünüyorum . daha önceden hasarsızı vardı yapıcaktım ama pahalıya maal olacagından yapmadım hasarlı olursa daha iyi olur . var mı acaba bildiginiz bi yerde .

nacizen fikrimi belirtmek isterim ki bu araçlar offrod a hazırlanırken kaporta aksamında teknik değişikliğe gidilmez.yani kazalı araç eminiki sana dah pahalıya mal olacaktır.ve bu araçların parçaları çok pahalı.çok uğraştırır seni binene kadar illalha eder sonra arabadan vazgeçersin :smiley: temiz bakımlı bir araçla uğraşmak hem keyif verir hem daha az maliyetli olur.diye düşünüyorum tecrübeme dayanarak..

avcı_pir' Alıntı:
nacizen fikrimi belirtmek isterim ki bu araçlar offrod a hazırlanırken kaporta aksamında teknik değişikliğe gidilmez.yani kazalı araç eminiki sana dah pahalıya mal olacaktır.ve bu araçların parçaları çok pahalı.çok uğraştırır seni binene kadar illalha eder sonra arabadan vazgeçersin :smiley: temiz bakımlı bir araçla uğraşmak hem keyif verir hem daha az maliyetli olur.diye düşünüyorum tecrübeme dayanarak..
şimdi normal bi cherokee almaya kalksan en düşük araba 15 bin tlden başlıyo onun sagını solunu yapıyom diyesiye 20- 25 bin tl ye cıkıcak ama hasarlı bişey alırsam 6-7 bine 12 bin tl ye felan mal olucak ve her türlü araziye girecem yok orası kırılacak burası büzülecek gibi durum olmıyacak . bulabilirsem bir an önce yapıcam yapım aşamasınıda burda paylaşıcam fiyatlarla dahil. elinde kazalı olan veya bildigi bi arkadasında olan varsa bana mesaj atabilirmi.

cherokee07' Alıntı:
şimdi normal bi cherokee almaya kalksan en düşük araba 15 bin tlden başlıyo onun sagını solunu yapıyom diyesiye 20- 25 bin tl ye cıkıcak ama hasarlı bişey alırsam 6-7 bine 12 bin tl ye felan mal olucak ve her türlü araziye girecem yok orası kırılacak burası büzülecek gibi durum olmıyacak . bulabilirsem bir an önce yapıcam yapım aşamasınıda burda paylaşıcam fiyatlarla dahil. elinde kazalı olan veya bildigi bi arkadasında olan varsa bana mesaj atabilirmi.

Sahibinden de var 6000 diyo galibaa tam senlik al onu işte.

Pardon kardeş sahibinden değilmiş araba com da aha linki adam 6000 istiyo ama sen bunu 4000 - 5000 arası alırsın.

http://www.araba.com/4036054/Jeep-Grand-Cherokee

Bide şuna bak bitane daha buldum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2001-model.jeep-masrafli-goruldugu-gibi-satilik-107354878/detay

ya şöyle bi durum daha var benim elimde kare kasa cherokee nin kapılarıyla camurlukları var . O yüzden ben kazalı bi cherokee istiyorum . diger kazalı araclarıda biliyorum. Olursa bana kare kasa cherokee olması lazım öyle bişey bulursanız cok sevinirim.

cherokee07' Alıntı:
hasarlı veya kazalı benzinli cherokee arıyorum 4.0 veya 2.5 fark etmez satan arkadas varsa buraya yazması rica olunur. off road aracı yapacagımdan hasarlı weya kazalı daha uygun olacagını düşünüyorum

slm bende 2003 model cherokee kazalı 120.000 km 2.7 dizel var işine yararmı ?

soner2871' Alıntı:
slm bende 2003 model cherokee kazalı 120.000 km 2.7 dizel var işine yararmı ?

yaramasına her arac yararda elimde kare kasaya ait kapılar var camurluklar oldugu için kare kasa arıyorum ama bi türlü bulamadım olursa kare kasa olucak yani anlıyacagınız .d

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,951
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR