teşekkürler ama hala buladım böyle bi araçBatuhan 06' Alıntı:İyi günler
İstediğiniz aracı en kısa sürede bulmanız,montajını da bu sitede paylaşmanız dileği ile
Saygılar
Batuhan
şimdi normal bi cherokee almaya kalksan en düşük araba 15 bin tlden başlıyo onun sagını solunu yapıyom diyesiye 20- 25 bin tl ye cıkıcak ama hasarlı bişey alırsam 6-7 bine 12 bin tl ye felan mal olucak ve her türlü araziye girecem yok orası kırılacak burası büzülecek gibi durum olmıyacak . bulabilirsem bir an önce yapıcam yapım aşamasınıda burda paylaşıcam fiyatlarla dahil. elinde kazalı olan veya bildigi bi arkadasında olan varsa bana mesaj atabilirmi.avcı_pir' Alıntı:nacizen fikrimi belirtmek isterim ki bu araçlar offrod a hazırlanırken kaporta aksamında teknik değişikliğe gidilmez.yani kazalı araç eminiki sana dah pahalıya mal olacaktır.ve bu araçların parçaları çok pahalı.çok uğraştırır seni binene kadar illalha eder sonra arabadan vazgeçersintemiz bakımlı bir araçla uğraşmak hem keyif verir hem daha az maliyetli olur.diye düşünüyorum tecrübeme dayanarak..
cherokee07' Alıntı:şimdi normal bi cherokee almaya kalksan en düşük araba 15 bin tlden başlıyo onun sagını solunu yapıyom diyesiye 20- 25 bin tl ye cıkıcak ama hasarlı bişey alırsam 6-7 bine 12 bin tl ye felan mal olucak ve her türlü araziye girecem yok orası kırılacak burası büzülecek gibi durum olmıyacak . bulabilirsem bir an önce yapıcam yapım aşamasınıda burda paylaşıcam fiyatlarla dahil. elinde kazalı olan veya bildigi bi arkadasında olan varsa bana mesaj atabilirmi.
cherokee07' Alıntı:hasarlı veya kazalı benzinli cherokee arıyorum 4.0 veya 2.5 fark etmez satan arkadas varsa buraya yazması rica olunur. off road aracı yapacagımdan hasarlı weya kazalı daha uygun olacagını düşünüyorum
soner2871' Alıntı:slm bende 2003 model cherokee kazalı 120.000 km 2.7 dizel var işine yararmı ?