Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200 için karar aşamasındayım.
Teşekkürler sn.hagürel,
Onuda aceleye getirmeden araştırıp gerekirse buluncaya kadar bekleyerek iyi bir aracı bulurum inşallah.
Değerli arkadaşım artık karar aşamam sayenizde bitti kararı çoktan verdim.İş için bir süredir yurtdışında olmamdan dolayı foruma ancak bakabiliyorum.Oldukça güzel öneriler buldum.Kesinlikle bir 4x4 alacağım şimdi öncelikle hondayı satmam gerek.Aracı...
Merhaba arkadaşlar 2010 model 20.000 km de 4x4 bir test L200 nü sallanmamdan dolayı elimden kaçırdım.Fiyat sizce normalmiydi?
Teşekkür ederim bir inceleyeyim.Şimdiye kadar ayaklarımla ofroad yaptm :)Ağrı dağından Kaçkarına kadar sayısız tırmanışlarım var.Araç ofroadını henüz denemedim ama oda doğanın içinde olduğu için cazip geliyor bana hitap ediyor.
Tavsiye için teşekkür ederim sayın serkanefe.Araçtaki kasayı da kullanmak istiyorum.Yeri geldiğinde 1000-1500 kg yük atmam gereken zamanlar olacak.Yoksa Hondadan pek vazgeçmezdim.Zorunluluk hasıl olmaya başladı.
:) Bağ bahçeye 4x2 yeter diye yola çıktık ama sağolsunlar topikteki arkadaşlar 4x4 konusunda telkinlerde bulununca aşı tuttu zaten serde yıllardır yaptığım yüksek irtifa dağcılığda olduğundan doğa tutkunu bir insanım yeni bir adrenalin heyecanı şimdiden...
Sayın hagürel keşke sıfır 4x4 alabilecek kadar bütçe ayırlabilsem fakat bu beni aşar ayrıca bugün bayiye sordum sıfır 4x4 lerin yıllık vergisi 3000 tl civarında sıfır 4x2 ler ise 1000 tl.Dediğiniz gibi eski modellerde kasko değeri esas alınıyormuş maliyeye...
Sayın cincin elbetteki sizlerin tecrübesi benim için çok önemli bugün 2011 model aracı test ettim her ne kadar 4x4 modunda kullanma şansım olmadı ama arabada motor sesi neredeyse yok gibi bir şeydi.Honda ile Normal şartlarda durarak geçtiğim yükselti veya...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim İzmirde yaşıyorum fakat her yıl konya ereğli deki aydos dağına tırmanmaya geliyoruz.Bu yıl ağustos ayında geleceğiz ozamana kadar bir karar veremezsem mutllaka aracınızı denerim bunun içinde ayrıca teşekkür...