cihadaydinlik kullanıcısının son içeriği

1. C

GAZLI land rover yardımmmm ??

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? EVET arkadaşlar benzinde biraz yürüyor gibi aama suan yakıtı ölç.me aşamasındayım size bilgi vereceğim cevaplar için çok teşekkür ederim artık son çar buda olmazsa bi subab ayarı gerekicek arkadaşın dediği gibi ama ben hala gazdan şüpheleniyorum gazdan ümidi...
  2. C

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? valla aldığımız arkadaş motorun kapağı açılmamış orjinal dedi aracın arazilerinde bir problem yok tahvillerini ölçtürmedik
  3. C

Ynt: GAZLI land rover yardımmmm ?? Arkadaşlar aracı lpgsine baktırdık ateşleme sisteminede herhangi bir arıza çıkmadı ancak bi hata bulamıyoruz dediğiniz gibi subablardan kaynaklı olabilirmi ?araç rampalarda nerdeyse 1 le zorlanarak çıkıyor çok dik yerleri çıkmıyor bu subabların tamiratı ne...
  4. C

Yeniden merhaba arkadaşlar ben aracı aldım ...lpg de 750 krş yakıyor bu konuda ne yapmam lazım bujiler değişti platin meksefe sağlam bu neyden yapar gaz ayarı falan da yapılı acil yarmdımmm ? bu arada araç 83 model çekişindede sorunlar var eden oluyor?
  5. C

83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında

Ynt: 83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında Yeniden merhaba arkadaşlar ben aracı aldım ...lpd 750 krş yakıyor bu konuda ne yapmam lazım bujiler değişti platin meksefe sağlam bu neyden yapar gaz ayarı falan da yapılı acil yarmdımmm ???
  6. C

Ynt: 83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında Ben lpg de kullanmayı düşünüyorum o yüzden pek problem olacağını zannetmiyorum :)
  7. C

Ynt: 83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında Ben beğendim nasipse 1 kaç güne almaya gideceğim desteğin için sağol eğer parça sıkıntım olursa bi alo derim :)
  8. C

Ynt: 83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında 10 bin lira istiyorlar üstadım ama öyle böyle orjinal değil...
  9. C

Ynt: 83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında Yardımların için çok teşekkür ederim.aracı nasipse yakında alıyorum tekrar sağol...
  10. C

Ynt: 83 Model Benzinli 2.5 İngiliz 110 Hakkında evet araç 5 kapılı 109 orjinal ingiliz demiş ve 80.000 de motor kapağı açılmamış verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.ayrıca birşey daha sormak istiyorum. parça sıkıntısı olurmu ? ve pahalımı?
  11. C

Arkadaşlar öncelik le selamlar ...sormak istediğim şey ben 83 model benzinli lpgli orjinal bir ingiliz defender buldum bu araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi araç nasıldır? parçası sorunları.kötü yönleri iyi yönleri arazide çekişi lpgye uyumu ne kadar yakacağı yardımcı olursanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,074
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri