Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Snowboard
slm arkadaşalar ben samsun ladik den ersin bizim buarada kayak tesisi açılldı bu yıl ben hemen snowbord aldım ve kaymaya snow la başlamaya karar verdim sebebi ise bordda uygun çok güzel yerler var ama teknik konuda eksiklerim çok bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
göktuğ neden sorun yaptın bi anda kibarlığı sen öğretemezsin bana istediğim arbayada binerim seni ilgilendirmez. iyi o zaman sen cj biniyosun diye herkes cj mi binecek .tmm abi cj daha iyi niye kızıyorsun.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
arkdaşlar o suzukiyle atlayan benim herkes bilmeden konuşuyor arabın altına muhafaza demiri yapmıştım onun bağlantı cıvatası biraz uzun bırakılmış atlama esnasında o civata difransiyel kovanına alttan darbe yaptı ve kovan kırıldı.ama bende arazi taşıtı...
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü (24-25 Ocak 2009)
tşk ederim selami abi sen nasılsın bende suzuki vitara aldım geziniz güzel olmuş olmuş bu tarafa da gelin beklerim buradaki havayı gördünüz işte..
araç 1980 model olup önler disk fren hidrolik direksiyon üzerinde takılı brc tüp sistemi amörtisörler gazlı sakyjackerdir. ön tampon full krom tabor 9500 luk vinç araçta değişen parçaların hepsi orjinaldir. lastikler mudzilla arazi için yazlık lastikleride jantları ile birlikte...
Ynt: 1980 model Cj6 Acil Satılık (SATILDI)
sahibinden comda hepsi var resimlerin oradan bakbilirsiniz
bu arada ön tampon ve ön ızgara krom yapıldı..
resimlerde var