coming_soon kullanıcısının son içeriği

1. coming_soon

Satılık 2009 Model TREK 4300 Bisiklet ve Aksesuarları

2009 Şubat ayında aldığım ve çok sevdiğim bisikletimi herşeyiyle birlikte satmak durumundayım. Öncelikle çok üzgünümbu yüzden. Satma sebebim, fotograf malzemelerine yatırım yapmam gerekiyor. Bisikletim temizdir, sadece aldığım gibi düşüp kolumu kırdığımdan sol fren parçası biraz yamuldu ama...
  2. coming_soon

Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) Merhaba, 13. Umut Hacioglu ve Deniz Üçok Cumartesi görüşmek üzere.
  3. coming_soon

4x4'ünüzün Hikayesi...

Merhabalar ; Bir projemi sizinle paylaşmak istiyorum. Kendim de ,henüz sahibi olamasam da, bir 4x4, özellikle de Defender hayranıyım ve çoğu zaman bu araçların kullanıldığı aktivitelere dahil olmaya çalıştım ki bu konudaki hevesimi giderebileyim Bu tutkum benim baba mesleği dolayısıyla...
  4. coming_soon

Navigasyon icin Turkiye Haritasi

Ynt: Navigasyon icin Turkiye Haritasi Öğrendiğimize göre araç navigasyon sistemine harita yükleme işini sadece Borusan yapıyormuş ve Türkiye haritası bulunmuyormuş. Bizim aracımız 2009 model, 2010'larda ise navigasyon sistemi tüm Discoveryler'de standartmış ve Türkiye haritası yüklü bir şekilde...
  5. coming_soon

Ynt: Navigasyon icin Turkiye Haritasi Tekrar Merhaba, Haftasonu nedeniyle şu an bakabildim cevaplarınıza teşekkür ederim öncelikle. Reha Bey aracın cd playeri üzerinden yüklenmiş program, aracı biz ikinci el aldık yani bizden önce yüklenmiş harita, ama program Cd'sine bakıp en kısa zamanda...
  6. coming_soon

Guzel Haftasonlari ; Aracimiz icinde bulunan dahili navigasyon sistemimiz icin Turkiye haritasi ariyoruz. Aslinda halihazirda bir harita yuklu durumda ancak Bati Avrupa disinda goremiyoruz. Aracin markasi LR Discovery 3, acaba bu cihaza yukleyebilecegimiz Turkiye haritasini nereden temin...
  7. coming_soon

LR 4 Mevsim Lastik Nereden Tavsiye Edersiniz?

Ynt: LR 4 Mevsim Lastik Nereden Tavsiye Edersiniz? Evet Erkan Bey, işler yüzünden arayacağım demiştim, arayamadık hala, kardeşim sizi arayacak... Bu arada şunu söylemek istiyorum, Gezenbilir sayesinde çok samimi ve işine, insana önem veren bir çevreye dahil oldum. Erkan bey dünkü konuşmamızda...
  8. coming_soon

Ynt: LR 4 Mevsim Lastik Nereden Tavsiye Edersiniz? Mert Bey, henüz arazi bize lüks :)ilerleyen zamanlarda bunun için bir Defender düşünüyoruz, teklifiniz için çok teşekkür ederim.
  9. coming_soon

Ynt: LR 4 Mevsim Lastik Nereden Tavsiye Edersiniz? :) Demek ki sizin lastikler uymayacak bize, DVD izlemiyoruz :) İzmir'deki aracı aldık evet güzel maaşallah, fakat lastikler iniyor durmadan, sağ arka inmişti, sol arka da iniyor, herakşam hava basıyoruz, ertesi akşama yine iniyor... Borusan...
  10. coming_soon

Günaydın Arkadaşlar ; 255/60 R 18 Discovery 3 lastikleri Borusan dışında İstanbul'da nereden bulabiliriz kazıklanmadan, üzerindeki lastikler Wrangler model, daha iyi bir öneriniz de varsa bilmek isterim bu lastikler dışında. Teşekkür Ederim. İyi Günler...
  11. coming_soon

İzmir'de LR Yetkili Servisi?

Ynt: İzmir'de LR Yetkili Servisi? Nejat Bey, Emrah Bey Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim sizlere, kısmetse yarın sabah İzmir'deyiz, bir isteğiniz ihtiyacınız olursa İstanbul'dan temin etmeye çalışırım zevkle, İyi günler dilerim... Umut.
  12. coming_soon

İzmir'de LR Yetkili Servisi?

Merhabalar , İzmir'deki arkadaşların bildiği güvenilir bir Land Rover Servisi var mı acaba, İstanbul'dayız ve İzmir'den bir Discovery 3 almak üzereyiz. Cevap verirseniz sevinirim... Bu arada kendim bir Defender'ciyim yanlış anlaşılmasın, ömrüm Defender da Defender diye para biriktirmekle...
  13. coming_soon

Tübitak'ın ürettiği Lpg'li Dizel Motor Haberi...

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Otomotiv Teknolojileri Araştırma Geliştirme Merkezi (OTAM) ve Türk Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (TÜMOSAN) iş birliğiyle, Türkiye'de ilk kez TÜBİTAK destekli çevre dostu yeşil LPG'li dizel motor üretildi. İTÜ'den yapılan yazılı açıklamada, AR-GE...
  14. coming_soon

Yeni Nesil Land Rover

Ynt: Yeni Nesil Land Rover Defender hayranlığı ile youtube'da gezerken bu aracın ( Mars aracının :) yürüyen görüntüsüne denk geldim. Aşağıdaki linkin sonlarına doğru görebilirsiniz, ayrıca öncesinde de Defender ile ilgili güzel bilgiler var, iyi seyirler...
  15. coming_soon

Yeni Nesil Land Rover

Ynt: Yeni Nesil Land Rover E ama bunda öne vinç nasıl takılıcak o tampona? :o :P

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR