CptBatu kullanıcısının son içeriği

1. C

Urbex / Urban Exploration

Ynt: Urbex / Urban Exploration 0__0 Önceden demiş olduğum cümleyi geri alıyorum.(Anakarada oturduğuna göre Ankarada çekilmiş biryer olabilir mi?) Yanıtınız beni çok heyecanlandırdı çünkü benim Ukrayna/Pribyat'a gitme gibi bir hayelim vardı.Söylermisiniz,sokaklarını keşfettiğiniz o bölge nasıl...
  2. C

Ynt: Urbex / Urban Exploration Bu yerin nerede olduğunu tahmin etmek zor geliyor.Ama hakikaten güzel biryermiş.Ankarada oturduğuna göre Ankarada çekilmiş bir yer olabilir mi burası?
  3. C

Ynt: Urbex / Urban Exploration Yardımınız için çok teşekkür ederim,eğer dediğiniz gibi yeni mekanlar bulursanız bizimle paylaşmanız güzel olur.Ülkemizin insanına gelirsek,dediğiniz gibi her alanda popüler olana daha çok yaklaşıyorlar,yeni fikirlere açık olmamaktan ziyade bu aktivite uçuk bir...
  4. C

Ynt: Urbex / Urban Exploration Öncelikle Çağrı Bey,görmek istediğiniz resimleri burada yayınlarsam çok kalabalık olur.Çalışmamın daha fazlasını görebilmeniz için size yüklemiş olduğum sitenin Link'ini atacağım.Böylece yapmış olduğum amatör çalışmalarımı görmül olursunuz. İşte...
  5. C

Ynt: Urbex / Urban Exploration Bu tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Kadıköy Hasanpaşa gazhanesini yaklaşık iki ay önce gezdim.Benim için çok farklı bir deneyim oldu ve şuan çektiğim resimler arşivlerimin arasındalar.Ayrıca Yedikule Gazhanesini ilk defa sizden duydum.Bunun üzerine...
  6. C

Ynt: Urbex / Urban Exploration Söylediğiniz yer hakkında ufak bir araştırma yaptım.Gezilip görülecek güzel bir yapıya benziyor.Malesef yanmasaydı daha da güzel olucaktı :( Dediğiniz gibi imkanım olursa araştırma yapılacak yerler arasında koydum bu yapıyı.
  7. C

Ynt: Urbex / Urban Exploration Yassı Ada hakikaten güzel bir yere benziyor.(Urbex için)Fotoğraflara gelince,güzel döküman olmuşlar. Ayrıca SEVAL hanımın da bu aktivite ile ilgilenmesi açıkçası beni sevindirdi.Bende bu aralar Büyükadaya gitmeyi planlıyorum.Büyükadaya gitmemin amacı ünlü Rum...
  8. C

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu :) Vaktimize ve paramıza deyicek bir kurs!
  9. C

Günübirlik Dağcılık Etkinliği 46 Madde

Ynt: Günübirlik Dağcılık Etkinliği 46 Madde Harbiden çok açıklayıcı olmuş.
  10. C

Dağ Tehlikeleri

Ynt: Dağ Tehlikeleri Dağcılık hakkında fazla bilgili olmayan biri olarak bu benim için öğretici bir sayfa oldu.
  11. C

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Yolladığınız link'i kontrol ettim hakkikaten çok güzel bir yere benziyor.Umarım bir gün giderim.
  12. C

Ynt: Urbex / Urban Exploration Allah'a şükürler olsun ki Urban Explorationla ilgilenen birisini bulabildim.Öncelikle adım Batuhan,19 yaşındayım,lise mezunu bir insanım. Urban Exploration'ı 3 yıldır yapıyorum.Bu hobiyi tam anlamıyla Henk Van Renzbergen sayesinde öğrendim ve bu hobiyi ilk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR