cuneytozne kullanıcısının son içeriği

1. C

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Efendim çok çok haklısınız. Traktör ile farklarını çok güzel özetlemişsiniz. Bende tam olarak sizlere katılıyorum. Yücel hocamın şu sözüne binaen “Kocaman bir el gibi düşünün. Sürüşünüzü, kalkışınızı, kaygan yollarda dengenizi, Her şeyinizi etkiler. Bu cümleyi kurdum. Yoksa traktör kulanan...
  2. C

Bak şimdi içim rahatladı. O zaman bu değeri sınır kabul etmeliyim 👍 Araştırmaya okumaya devam edebilirim
  3. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bursalısınız ama sanırım burada değilsiniz. Her yerin kendine has bir tadı olduğuna inanırım. Bizlerde o farklı lezzzerleri tatmak isteyen doğa gönüllüleri olmaya niyet ettik. Sizler gibi olmak niyeti ile başlıyoruz 👏👏
  4. C

Bursalısınız ama sanırım burada değilsiniz. Her yerin kendine has bir tadı olduğuna inanırım. Bizlerde o farklı lezzzerleri tatmak isteyen doğa gönüllüleri olmaya niyet ettik. Sizler gibi olmak niyeti ile başlıyoruz 👏👏
  5. C

20 yaşıma kadar traktör kullandım ailem çiftçi olduğu İçin tonlarlarsa ağırlığı hem tapma aşağı hemde rampa yukarı çok kullandım. Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Tabi bu traktör araç farklı bir deneyim içeriyor.
  6. C

3280-2030=1250 olarak hesaplanıyor sanırım
  7. C

Merhaba Yücel abim Aslında benimde okuduklarından çıkardığım sonuç buna benzer olmuştu. Aslında duymak istemediğim cevabınverdin 😁 Aracımı şimdilik 1-2 yıl değiştirmek istemiyorum. Değiştirirsem karavan hayalimizi ertelemiş olacağız. Bürstner Premio Life 490 TK U CARAVAN’da! Ağırlık (kg)...
  8. C

Merhaba ismim Cüneyt Bursa’dan selam sevgilerle tüm site gönül vermiş bilgi birikim ve deneyimleri paylaşan arkadaşlar hepiniz çok değerlisiniz Çekme karavan almak ve kendimizi doğa vermek isteyen 4 kişilik bir aileyiz Huzurlu yaşamın sırrı doğanın içinde olmaktır. Oksijen ve toprak...
  9. C

Merhaba değerli deneyimlerini bizlerle paylaşan. Torum bilgi birikimlerini bizlere aktaran dostlar abiler hepinizi saygı sevgi ile selamlıyorum. Bizde bir süredir hayalini kurduğumuz karavan hayalimizi hayata geçirme kararı aldık. Aracımız Opel Astra 1.4 T Sw 140 beygir 200 ant tork Almak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.